Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Speciale Sinterklaasactiviteiten 2021

2 november
Het is weer zover, het leukste kinderfeest van het jaar is in aantocht! Het is nog wat onduidelijk wat er dit jaar wel en niet door kan gaan en het jaar is er weer. Welke activiteiten ga jij dit jaar ondernemen en aan meedoen? Er is echt weer volop keuze om je helemaal onder te dompelen in het sintgevoel.
Sinterklaasblog 2021 kidsproof plus
Het is nog wat onduidelijk wat er dit jaar wel en niet door kan gaan. Houd de lokale nieuwsberichten in de gaten om te zien of jullie Sinterklaas in je gemeente kunt verwelkomen tijdens een Sinterklaasintocht.

Komende periode zullen we dit blog continu blijven updaten met toffe en leuke Sinterklaasactiviteiten. Kom dus regelmatig even langs om deze updates te lezen!Het Sinterklaasjournaal

Volg alle avonturen die Sinterklaas en de pieten dit jaar beleven op tv! Het Sinterklaasjournaal start op 8 november op NPO 3.

De landelijke intocht van Sinterklaas

Dit jaar is er geen grote landelijke intocht van Sinterklaas die we live bij kunnen wonen met de kinderen, maar gelukkig komt de Sint wel aan in ons land! We kunnen live op televisie volgen hoe de Sint aankomt op zaterdag 13 november.

Het Grote Sinterklaasfeest

Het is bijna zover! De sint en zijn pieten zijn al weken aan het inpakken en arriveren bijna in Nederland om de verjaardag van de sint te vieren. Op maandag29 november zal het feest plaatsvinden bij FORT 33, speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking.

Sinterklaas Tjoepies

Wat leuk! Wibigje verkoopt nu toffe vrolijke Sinterklaas tjoepies (sondepads)! Naast tjoepies met dieren, je eigen naam of vrolijke figuurtjes, kun je nu ook hele leuke Sinterklaas Tjoepies kopen! Kies jij voor een tjoepie van de Sint, een piet of zijn paard?

Sinterklaas met Dieuwertje

Sinterklaas reist op woensdag 1 december af naar Den Haag waar hij alle kinderen wil ontmoeten. En hij komt natuurlijk niet alleen. Dieuwertje Blok, bekend van het Sinterklaasjournaal, is aanwezig en ook zullen er twee gebaren-pieten meekomen! Deze middag is dus toegankelijk voor doven en slechthorenden bij Theater aan het Spui!

Feest van Sinterklaas

Vier jij op 28 november het Feest van Sinterklaas mee bij Speeltuin Zuiderkwartier in Leiden? Speciaal voor kids van 4 tot 8 jaar. Goed om te weten is dat het feest alleen bedoeld is voor kinderen. Speeltuin Zuiderkwartier is toegankelijk voor kinderen met of zonder een beperking of handicap en al enige jaren zijn de speeltoestellen ook geschikt voor hen.

Sinterklaasgebaren

'Sinterklaas kapoentje' en 'Zie ginds komt de stoomboot' ken je misschien wel? Maar weet je ook hoe die liedjes gaan in gebarentaal? Tijdens de online lessen van Lotte & Max worden verschillende gebaren rondom Sinterklaas uitgelegd en aangeleerd.

Sinterklaas-thema-weekend van Kinderfonds!

Echte qualitytime met en voor het hele gezin en samen herboren en vol energie weer naar huis met prachtige herinneringen. Vrijdag 26 tot maandag 29 november 2021 vind dit geweldige thema-weekend plaats. Ontmoet de Sint op een relaxte manier en geniet van heerlijk eten!

Het Landgoed van de Sint

Bezoek het Landgoed van de Sint en help de pieten. Speciaal ook voor kinderen met een beperking.
Heb je altijd al eens willen zien waar Sinterklaas nu logeert samen met zijn Pieten als hij in het land is? Nou dat kan! Breng een bezoekje aan het enige echte Landgoed van de Sint. Gasten met een beperking kunnen reserveren voor 14 november 10:00 uur en 24 november 13:45 uur.
Je kunt ook deze leuke Sinterklaasblogs nog even lezen! Sinterklaasspelletjes, 8x Sinterklaassurprises maken en Haal je pietendiploma: 26 opdrachten voor thuis!

Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en krijg je alle speciale thema-nieuwsbrieven zo in in je inbox!