Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Speciale Sinterklaasactiviteiten 2022

8 november
Het is weer zover, het leukste kinderfeest van het jaar is in aantocht! Welke activiteiten ga jij dit jaar ondernemen en aan meedoen? Er is echt weer volop keuze om je helemaal onder te dompelen in het sintgevoel.
Sinterklaasblog 2022 kidsproof plus
Komende periode zullen we dit blog continu blijven updaten met toffe en leuke Sinterklaasactiviteiten. Kom dus regelmatig even langs om deze updates te lezen!Het Sinterklaasjournaal

Volg alle avonturen die Sinterklaas en de pieten dit jaar beleven op tv! Het Sinterklaasjournaal start op 8 november op NPO 3.


De landelijke intocht van Sinterklaas

Dit jaar is er weer een grote landelijke intocht van Sinterklaas in Hellevoetsluis. De sint komt aan op 12 november, je kunt deze ook live op televisie volgen. Veel kijkplezier! 

Sinterklaas Tjoepies - nog doen

Wat leuk! Wibigje verkoopt nu toffe vrolijke Sinterklaas tjoepies (sondepads)! Naast tjoepies met dieren, je eigen naam of vrolijke figuurtjes, kun je nu ook hele leuke Sinterklaas Tjoepies kopen! Kies jij voor een tjoepie van de Sint, een piet of zijn paard?

Sinterklaas met Dieuwertje 

Sinterklaas reist op woensdag 30 november af naar Den Haag waar hij alle kinderen wil ontmoeten. En hij komt natuurlijk niet alleen. Dieuwertje Blok, bekend van het Sinterklaasjournaal, is aanwezig en ook zullen er twee gebaren-pieten meekomen! Deze middag is dus toegankelijk voor doven en slechthorenden bij Theater aan het Spui!


Sinterklaas-thema-weekend van Kinderfonds!

Echte qualitytime met en voor het hele gezin en samen herboren en vol energie weer naar huis met prachtige herinneringen. Vrijdag 25 tot maandag 28 november 2022 vind dit geweldige thema-weekend plaats. Ontmoet de Sint op een relaxte manier en geniet van heerlijk eten!

Het Landgoed van de Sint

Bezoek het Landgoed van de Sint en help de pieten. Speciaal ook voor kinderen met een beperking.

Heb je altijd al eens willen zien waar Sinterklaas nu logeert samen met zijn Pieten als hij in het land is? Nou dat kan! Breng een bezoekje aan het enige echte Landgoed van de Sint. Gasten met een beperking kunnen reserveren voor zondag 13 november, vrijdag 18 november en woensdag 23 november. 

Je kunt ook deze leuke Sinterklaasblogs nog even lezen! Sinterklaasspelletjes, 8x Sinterklaassurprises maken en Haal je pietendiploma: 26 opdrachten voor thuis!

Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en krijg je alle speciale thema-nieuwsbrieven zo in in je inbox!