Ambachten & SpeelgoedmuseumTerug naar het overzicht

Kom naar het Ambachten en Speelgoedmuseum in Terschuur voor een uniek dagje uit!
Het Ambachten en Speelgoedmuseum in Terschuur is zeker een plek waar je je ogen kunt uitkijken! Waar in het speelgoed museum prachtige antieke poppen, rijdende treinen, poppenhuizen en nog meer te vinden zijn, vind je in het ambachten museum een rijke verzameling van 160 oude ambachten!

Er valt van alles te doen in de musea. Ook voor kids is er een leuke ontdekkingsreis door het museum. Hoe ging het vroeger op school en met wat voor speelgoed speelden je opa en oma eigenlijk? Dit alles zie en beleef je in het Ambachten en Speelgoedmuseum!

Het museum is goed begaanbaar met een rolstoel. Daarnaast mag er ook veel gedaan en aangeraakt worden, waardoor dit museum ook voor kids met een visuele beperking zeker een aanrader is! 
Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

TIP: Kijk op de events-pagina voor meer leuke opkomende en toegankelijke uitjes voor kids! 

Ambachten & Speelgoed Museum

Rijksweg 87
3784 LV Terschuur
Toegankelijkheid en tips Rolstoeltoegankelijk en zeker een aanrader voor mensen met een visuele of mobiele beperking. Openingstijden en kosten Zie roze websitebutton Naar de website Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

De herfstvakantie is het ideale moment om samen lekker een dagje op ontdekking te gaan. Wij hebben een heleboel toffe activiteiten voor je verzameld. Klik snel op de roze button om al deze leuke tips te lezen!

Dagje weg in de herfstvakantie!

Samenwerkingen