Avond4daagse HomeEditionTerug naar het overzicht

Doe mee aan de Avond4daagse HomeEdition en scoor een echte medaille!
Is het normaal te druk voor jouw kind om mee te doen met de avond4daagse of gewoon niet praktisch? Dan is dit misschien wel de kans voor jullie om toch eens mee te doen!

Met deze Home Edition krijgt iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

Hoe dan?
In de week van 25 maart 2021 start de inschrijving. In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname € 6,50. Daarvoor krijg je vier verschillende routes via de eRoutes app. Je kunt daarbij kiezen uit 2,5 - 5 - 10 km. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis! Easy dus!

Meer informatie vind je onder de roze websitebutton!

Tip: volg ons ook op facebook en instagram en mis niks door je aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Avond4Daagse


Toegankelijkheid en tips in je eigen tempo meedoen met de avond4daagse! Openingstijden en kosten € 6,50= per kind Naar de website

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemelvaartweekend.

Hemelvaartweekend.

We gaan zo vanuit de meivakantie door naar weer een extra lang weekend met Hemelvaart. In ons blog kun je volop inspiratie doen wat je allemaal kunt gaan doen deze dagen. En we boffen hoop ik, dat de zon lekker gaat schijnen.

Hemelvaartinspiratie

Samenwerkingen