De Orchideeën HoeveTerug naar het overzicht

Wandel door de mooiste tuinen en langs de leukste dieren in de Orchideeën Hoeve!
Cubaanse flamingo’s spotten, op expeditie in het Amazone Regenwoud, een vakantiekiekje bij de tropische watervallen en pootjebaden in de rivieren van de Mangrove… Deze zomer kun jij het gewoon allemaal beleven bij de Orchideeën Hoeve! Dankzij het ‘Veilig Samen Uit’-protocol hoef je geen avontuur te missen en kun jij samen met jouw familie onbezorgd op ontdekking in dit prachtige indoorpark vol bijzondere bloemen, planten en dieren.

Ontmoet de dieren

Ga op expeditie via avontuurlijke looproutes of ontdek het junglepark (25.000 m2) langs watervallen en rotspartijen. Met de speurtocht op zak ontdek je de meest geheime plekjes van de tropen en ontmoet je allerlei dieren. Maar pas op! Voor je het weet springt er een aapje voorbij of kruipt er een loslopende leguaan uit de bosjes.

Krijg jij van avontuur geen genoeg? Ontmoet dan de reptielenverzorger, wandel tussen duizenden tropische vlinders en voer de reusachtige vissen.
Goed om te weten! De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt, het hele jaar geopend en in schoolvakanties zijn er extra activiteiten. Kom langs en beleef het zelf! 

De hoofdroutes van het park zijn goed begaanbaar in een rolstoel. Zo heeft iedereen volop mogelijkheden om het park te ontdekken!

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton! 

TIP: Kijk op onze events-pagina voor de leukste opkomende en toegankelijke uitjes voor kids! 

De Orchideeën Hoeve

Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest
Toegankelijkheid en tips Grotendeels Rolstoeltoegankelijk. Naar de website

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

vakantieplannen maken

vakantieplannen maken

Wat een lekker weer! Wij komen al helemaal in de vakantiestemming. Heb jij al enig idee wat je wil gaan doen deze zomer? Of wie weet nog een lang weekend weg met Hemelvaart of Pinksteren? Check onze vakantiepagina vol fijne tips!

Vakantie inspiratie

Samenwerkingen