De Grote SamenspeeldagTerug naar het overzicht

Het leukste festival voor kinderen met én zonder beperking!
De Grote Samenspeeldag is de plek voor kinderen met én zonder beperking om te spelen, dansen, knutselen, lol en muziek te maken.

Spelen is leuk. Spelen zorgt voor een fijn gevoel en positieve energie. De Grote Samenspeeldag heeft als doel om kinderen met elkaar te verbinden. Kinderen kunnen elkaar ontmoeten, van elkaar leren, en vooral: met elkaar spelen. Boven alles staat dit festival voor plezier. Samen lol maken, dansen, muziek maken, knutselen, avonturen beleven, je fantasie de vrije loop laten, elkaar uitdagen, op ontdekkingstocht gaan, lekker vies worden, grappen, geiten, grollen, dollen, chillen… het kan allemaal tijdens De Grote Samenspeeldag. Ook voor ouder(s) is deze dag leuk en interessant. 

De Grote Samenspeeldag wordt één keer per jaar georganiseerd door de Speeltuinbende, een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind. Leden van de Speeltuinbende hebben gratis toegang tot De Grote Samenspeeldag. Het aantal kaartjes is beperkt. Mis het niet en meld je snel aan!
Op Fort de Batterijen in Nieuwegein zijn op 26 juni kinderen van 6 jaar en ouder welkom om te genieten van straatartiesten, foodtrucks en allerlei activiteiten. Een greep uit die activiteiten:
  • Verbeter je rolstoelskills (ook als je er geen hebt)
  • Ga op de foto met artiesten en muziekanten
  • Speel vette games
  • Ga watersporten
  • Doe mee aan de DJ-workshop
  • Steel de show met Circus Sambal
  • En nog heel veel meer!
Als ouder kun je natuurlijk ook genieten van de lekkere hapjes, de muziek en van jouw spelende kind, maar je kunt ook aansluiten bij de workshop waar deskundigen laten zien hoe je kinderen kunt stimuleren om samen te spelen. 

De Grote Samenspeeldag, georganiseerd door De Speeltuinbende, duurt van 11:00 tot 16:00 uur en kost €3,95 per persoon voor de hele dag. Leden van de Speeltuinbende hebben gratis toegang. Aanmelden is verplicht.

Klik op de roze button voor meer informatie en om je aan te melden!

TIP: Bekijk hier ook toegankelijke tips voor het buitenseizoen!

Fort de Batterijen

Overeindseweg 25
3439 LP Nieuwegein
Openingstijden en kosten 11:00 tot 16:00 uur
€3,95 of gratis voor Speeltuinbende leden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

vakantieplannen maken

vakantieplannen maken

Wat een lekker weer! Wij komen al helemaal in de vakantiestemming. Heb jij al enig idee wat je wil gaan doen deze zomer? Of wie weet nog een lang weekend weg met Hemelvaart of Pinksteren? Check onze vakantiepagina vol fijne tips!

Vakantie inspiratie

Samenwerkingen