De Grote SamenspeeldagTerug naar het overzicht

Kom op zondag 4 juni naar speelfestival De Grote Samenspeeldag bij Fort de Batterijen in Nieuwegein!
Zijn jouw kinderen klaar voor avontuur, lol maken en samen spelen met andere kids? Kom dan op zondag 4 juni naar De Grote Samenspeeldag!

Speelfestival voor kinderen
De Grote Samenspeeldag is een super leuk speelfestival voor kids met én zonder beperking. Ook dit jaar zit het programma van De Grote Samenspeeldag boordevol leuke activiteiten voor alle kinderen. Kaartjes zijn inclusief alle optredens en meedoen met alle activiteiten. Het aantal kaarten is beperkt. Mis het niet!

Activiteiten De Grote Samenspeeldag
Er zijn optredens van artiesten en er kan samen muziek gemaakt worden. Er is een Gamestation waar ieder kind virtueel kan racen, schieten en rennen. Kinderen kunnen circustrucs leren en goochelen met een echte goochelaar. Ook kunnen ze suppen, kanoën of in de windsurfsimulator. Op het terrein wordt verder druk geknutseld, geschminkt, gebald, geklommen, gedanst en gezongen. Samen spelen met anderen staat natuurlijk voorop.Ben je lid van de Speeltuinbende? Dan heb je gratis toegang tot De Grote Samenspeeldag.

De Grote Samenspeeldag wordt georganiseerd door de Speeltuinbende, een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind. Ben je lid van de Speeltuinbende? Dan heb je gratis toegang tot De Grote Samenspeeldag.

Klik op de roze button voor meer informatie en om je aan te melden!

Fort de Batterijen

Overeindseweg 25
3439 LP Nieuwegein
Toegankelijkheid en tips Klik op de roze websitebutton Openingstijden en kosten 11:00 - 16:00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen.
Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!

Samenwerkingen