Hoeve RavesteinTerug naar het overzicht

Hoeve Ravenstein is toegankelijk voor kinderen die extra zorg nodig hebben.
Hoeve Ravenstein is toegankelijk voor kinderen met een extra zorg. Zo hebben ze een invalide toilet en zijn de koeienstal, boerderijcafé en pluktuin rolstoeltoeganklijk. 

Het is ook mogelijk voor kinderen met extra zorg of rolstoel om de Boerderijspeurtocht te doen. Er zijn geen smalle paden waar je doorheen zou moeten om de speurtocht te doen.

Informatie over de activiteiten: 

Boerderij speurtocht (hele jaar door)
De Boerderij speurroute is één grote ontdekkingstocht over het erf, langs de stallen en de weilanden aan de hand van (eenvoudige) opdrachten en vragen. Je vindt sporen, de hoefafdrukken van een geitje of een paard, maar je ontdekt ook kippenveren en raadselachtige schoenafdrukken. Zouden die van boer Jan kunnen zijn? En wie raadt het geheime woord? Aan het einde van de speurtocht ontvangt de deelnemer een diploma als aandenken. Maar let op: dan moet je wel bewijzen dat jij een echt boerenhulpje bent!

Kom plukken in onze pluktuin (juni t/m oktober)
Maak een ontspannen wandeling naar de pluktuin, geniet van de kleuren, de geuren én… stel je eigen boeket samen en oogst je eigen kruiden. Leuk en lekker voor jezelf, of om iemand anders blij mee te maken.

Ook houden zij rekening met verschillende allergieën. De Boerderijwinkel van Hoeve Ravenstein biedt honderden allergenenvrije producten aan, zoals gluten-, lactose-, melk-, suiker- en notenvrij. Verder kun je in de glutenvrije winkel ook terecht voor eerlijk voedingsadvies, aantrekkelijke kortingsacties. Ook houden ze in ons Boerderijcafé rekening met de bovenstaande allergieën.

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

?Tip: Neem ook eens een kijkje tussen de toegankelijke restaurantjes op onze site!

Hoeve Ravestein

Ravensteinselaan 3
3744 ML Baarn
Toegankelijkheid en tips ? Rolstoelvriendelijk
? Rekening gehouden met allergie
Openingstijden en kosten Dinsdag 08:30 tot 17:00 uur
Woensdag 08:30 tot 17:00 uur
Donderdag 08:30 tot 17:00 uur
Vrijdag 08:30 tot 18.00 uur
Zaterdag 08:30 tot 17:00 uur
Zondag Elke eerste zondag v/d maand
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen