Nationale BuitenspeeldagTerug naar het overzicht

Kom lekker buiten spelen tijdens de Nationale Buitenspeeldag op 14 juni van Jantje Beton en Nickelodeon!
Al meer dan 10 jaar organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon de Nationale Buitenspeeldag. Buitenspelen is ongelofelijk belangrijk; je leert sociale en motorische vaardigheden, het maakt je vrolijk, je komt in contact met kinderen en maakt nieuwe vrienden.

Om (het belang van) buitenspelen te vieren, organiseren honderden ouders, speeltuinen en wijkverenigingen op woensdag 14 juni supergezellige buitenspeelactiviteiten in hun buurt. Op www.buitenspeeldag.nl kun je zien welke buurten zich al hebben aangemeld. Organiseer jij mee?

Doe mee en organiseer ook een activiteit!

Wil jij de kinderen in jouw wijk ook een toffe Buitenspeeldag geven? Dat kan! En het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!

Op de website van de Buitenspeeldag vind je tips over wat je kunt doen en hoe je ruchtbaarheid aan jouw activiteit kunt geven. Meld jouw activiteit hier aan zodat deze op de landkaart komt te staan, download een invulbare promotieposter om voor je raam te hangen of check de tips voor social media en vrije publiciteit.

Ook ontvang je na aanmelding een gratis groot ‘Hier spelen wij’-spandoek om de straat mee af te zetten en aan te geven dat jullie de Buitenspeeldag vieren!

Het belang van buitenspelen

Jantje Beton maakt speelplekken, ondersteunt buitenspeelplekken, werkt samen met scholen, organiseert buitenspeelactiviteiten en helpt mee waar kinderen wat extra steun nodig hebben. En ze doen dit met de hulp van heel veel vrijwilligers. Help jij ook mee om van de Nationale Buitenspeeldag één groot buitenspeelfeest te maken?

Klik op de websitebutton om meer te lezen over de Buitenspeeldag!

TIP: Vaker buitenspelen? Check alle toegankelijke speeltuinen.

Kidsproofplus.nl


Toegankelijkheid en tips Gratis spelen Openingstijden en kosten Zie website voor de diverse activiteiten! Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen.
Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!

Samenwerkingen