Nederlands KerstcircusTerug naar het overzicht

GEANNULEERD! Helaas geannuleerd ivm de verscherpte maatregelen!
Circus in de Kerstvakantie
Het Nederlands Kerstcircus biedt de hele kerstvakantie van donderdag 23 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022 een gevarieerd familieprogramma in een heerlijk verwarmde en sfeervol aangeklede circustent. In een gezellige ambiance, waarbij alles rijkelijk is versierd zoals je dit rondom de kerstdagen mag verwachten, genieten van een circusprogramma met topartiesten. Ruim twee uur live entertainment waarbij je van de ene verbazing in de andere zult vallen. Een beleving waar je als bezoeker nog maanden van zult nagenieten!

Speciale toegankelijkheid
Circusbezoekers die afhankelijk zijn van een rolstoel kunnen rekenen op een speciaal ontvangst en vip behandeling. Allereerst worden dicht bij de entree van het circus speciaal gereserveerde parkeerplaatsen gecreëerd. Indien het circus op gras staat is er een nagenoeg gelijkvloerse verharde toegangsroute voor rolstoelgebruikers. Hierdoor wordt het makkelijker om zonder hulp het circus te betreden en te verlaten.

In de foyer bevindt zich een ruim invalidentoilet waarbij rekening gehouden is met zoveel mogelijk zelfstandigheid voor de rolstoelgebruiker. Naderhand handen wassen kan ook op de gewenste hoogte. Dit zijn enkele van de voorwaarden waaraan onze circussen voldoen om een speciaal certificaat voor toegankelijkheid te ontvangen.

Rolstoelgebruikers kunnen rekenen op een warm ontvangst, een mooie plek in de veelal (nagenoeg) gelijkvloerse loge, vooraan in het circus en een gereduceerde prijs voor zo’n koninklijke plek. Een rolstoelgebruiker met begeleider betaalt voor deze twee logeplekken € 89,50 (i.p.v. 105 euro). In de pauze zijn er speciale arrangementen om op deze logeplekken vooraf bestelde consumpties te ontvangen.

Geld-terug-garantie
Onverhoopt toch geen shows door corona? Geld terug! Mocht tegen alle verwachting in corona toch roet in het eten gooien, dan krijg je je geld gewoon terug.

Wij kunnen niet wachten om er heen te mogen! Voor resereren of meer informatie klik je op de roze websitebutton.

Tip: houd onze uitagenda in de gaten die vol leuke kerstuitjes staat!

Nederlandse Kerstcircussen


Toegankelijkheid en tips rolstoeltoegangelijk Openingstijden en kosten Een rolstoelgebruiker met begeleider betaalt voor deze twee logeplekken € 89,50 (i.p.v. 105 euro) Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen