Outdoor LaarbeekTerug naar het overzicht

Dit bijzondere outdoor park is volledig toegankelijk voor kinderen met een beperking!
Klimmen, klauteren, springen en abseilen, alle kinderen met én zonder beperking zijn er gek op. Konden kinderen met een beperking in Duitsland en Engeland zich al uitleven in verschillende outdoor-parken, nu is ook in Nederland het eerste volledig toegankelijke outdoor-park geopend!

Het park bestaat uit een hoogteparcours van drie verdiepingen, twee schuine ‘abseilwanden’, twee tokkelbanen, een trapezesprong en een Big Swing (een reuzenschommel tussen twee palen). Aan de hand van slimme touwtechnieken en klimgordels kunnen ook kinderen en jongeren met een beperking alle activiteiten beoefenen! Cool!

De minimum grootte van de groep is 6 personen, valide en minder valide deelnemers kunnen samen deelnemen in de groep! Er kunnen max. 4 personen rolstoelgebonden in de groep.  

Het park heeft ook meerdere invalidenparkeerplaatsen, een rolstoelvriendelijke ondergrond en invalidentoiletten.

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: Kidsproof ... 

Het toegankelijke outdoorpark is een initiatief van Outdoor Laarbeek en is met steun van NSGK tot stand gekomen. De lokatie is vanaf het begin ontworpen om minder validen of mensen met een beperking mee te kunnen laten doen!

Outdoor Laarbeek

Parklaan 2
5741 EZ Beek en Donk
Openingstijden en kosten Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

Heerlijk een dagje er op uit!

Heerlijk een dagje er op uit!

Heerlijk om er samen met het gezin op uit te gaan. Maar waar kun je heen? Wij van Kidsproof hebben super leuke dagjes uit voor je verzameld waar je samen met je kind onbezorgd van kunt genieten. Klik snel door op de roze button.

Vakantie dagjes uit tips!

Samenwerkingen