Rijksmuseum thuis tipsTerug naar het overzicht

Beleef al het moois van het Rijksmuseum nu ook samen thuis!
Het Rijksmuseum is een super tof uitje voor families en het is ook nog eens een hele toegankelijke plek, maar ook vanuit huis kun je samen het museum beleven! 

Mini-workshops
Haal de kunstenaar in jezelf naar boven en ga lekker creatief aan de slag! Bij deze workshops kun je met materiaal dat je al in huis hebt de mooiste werken maken. Wat dacht je van een collage, werk van klei of een sierraad? 

Rijksmuseum spelletjes
Houden jullie thuis ook zoveel van spelletjes? Bij deze spannende games leer je tegelijkertijd ook van alles over het Rijksmuseum. Bij de online sleutel challenge lossen jullie allemaal geheimen en raadsels op. Hoe cool! Wij zijn ook fan van deze Rijksmuseum bingo Om het huis!

Speciaal voor kleine tijdreizigers 
In deze video’s van SchoolTV neemt rondleider Sander je mee langs allerlei topstukken uit het Rijksmuseum. Je leert alles over de zeventiende eeuw! 

Rijksmuseum video tour
Mis jij het rondlopen door het Rijksmuseum en het bekijken van en leren over de prachtige werken die in het museum hangen? Bij deze video tour door het Rijksmuseum maak jij vanuit huis de tour mee. Je tour beschikt over een audiovisueel deel, of zet de ondertiteling aan. 

Lees in Donald Duck over het museum
Hoe leuk is dit! Lees het spannende verhaal De Aankoop uit de speciale Zwembandt van Rijn-special, ontwikkeld in samenwerking met Donald Duck Weekblad voor het Jaar van Rembrandt.

Klik op de roze button en ontdek nog veel meer!

TIP: heb jij je al ingeschreven voor de Kidsproofplus nieuwsbrief?

Rijksmuseum Amsterdam

Museumstraat 1
1071 XX Amsterdam
Openingstijden en kosten Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen