Dagje wegTerug naar het overzicht

woensdag 30 november 2022
Lees hier wat je kunt vinden op de dagje weg pagina van Kidsproofplus.nl!
Kidsproofplus.nl is een heel tof platform met de leukste, fijnste en meest verrassende toegankelijke uitjes voor kinderen!

Op onze dagje weg pagina vind je toegangelijke adresjes en uitjes waar je onbezorgd terecht kunt met de kinderen die een handicap of beperking hebben. We hebben ze verdeeld over 3 thema's: 
  • Musea, film en theater
  • Natuur & dieren
  • Speeltuin en actief

Verder kun je op de site uitjes en events selecteren voor grofweg 5 doelgroepen:
  • kinderen met een fysieke handicap
  • met een zintuigelijke beperking
  • een prikkelgevoeligheid
  • een allergie
  • kinderen met een verstandelijke beperking
Om het zoeken makkelijker te maken kun je op de site ook filteren op provincie, leeftijd en soort activiteit. Je vindt er niet alleen de leukste uitjes, maar ook restaurants, clubjes, kinderfeestjes, overnachtingsadressen en (web)shops.

Kidsproof.nl

Ben je op zoek naar uitjes in een specifieke regio, zonder specifieke zorgvraag/bovengenoemde beperkingen of zoek je leuke tips voor broertjes/zusjes? Kijk dan op Kidsproof.nl! Collega's door het land verzamelen de leukste tips!

Deel je tips met andere ouders

Heb je een uitje bezocht en wil je ouders laten weten wat je ervan vond of waar ze op moeten letten? Onder de tips kun jij je reactie en aanvullende adviezen delen, handig voor andere ouders!

Volg Kidsproofplus.nl ook op Facebook!

Ambassadeurs gezocht!

Sitemanager Susanne is blij met elke tip of hulp die ze aangeboden krijgt. Alleen met hulp van andere ouders kunnen we het meest complete overzicht krijgen. Mis je nog een tip? Stuur dan een mailtje naar redactie@kidsproofplus.nl. Ook zoeken we nog enthousiaste ambassadeurs: gezinnen die tips doorgeven, zelf uitjes en locaties testen en/of als Kidsproofplus-reporter op stap willen en een blog willen schrijven over hun ervaringen.
Zo kunnen we de komende jaren hopelijk héél veel inspirerende tips met je delen!

Kidsproof Almere


Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen