SinterklaasweekendTerug naar het overzicht

maandag 28 november 2022
Genieten van Sint met het hele gezin tijdens het Sinterklaas-thema-weekend van Kinderfonds!

Qualitytime met het gezin

Wie houd er niet van om er even lekker tussenuit te gaan. Met de themaweekenden van Kinderfonds bij De Kindervallei in het prachtige Limburg wordt zo'n tripje nog toffer! Zet papa of mama in het zonnetje tijdens het vaderdag/moederdag thema, griezel tijdens het Halloweenweekend en natuurlijk wordt ook de Sint niet vergeten en zijn er nog veel meer toffe weekenden te boeken. Echte qualitytime met en voor het hele gezin en samen herboren en vol energie weer naar huis met prachtige herinneringen.

Een themaweekend is doorgaans opgebouwd uit knutselen of activiteiten in het betreffende thema en een tweegangendiner op zaterdagavond voor het hele gezin. De kosten voor dit arrangement is een gezinsprijs van € 55 (buiten de verblijfskosten en toeristenbelasting, zie ook tarieven).

Sinterklaasweekend

Vrijdag 25 tot maandag 28 november 2022

Vol verwachting klopt ons hart als Sint weer naar de Kindervallei komt. Voordat we hem verwelkomen, leest een vrijwilliger een mooi sinterklaasverhaal voor en knutselen de kinderen de leukste creaties. Zaterdagavond kunnen jullie met het hele gezin genieten van een tweegangen-maaltijd in buffetvorm of in je eigen appartement.

Verblijfskosten €105, eindschoonmaak €37 en per gezin €55 voor de activiteiten inclusief de maaltijd.


Overige themaweekenden

Andere themaweekenden die dit jaar nog worden georganiseerd zijn:
-moederdag
-Rolstoelvaardigheidstraining door Kees-Jan Project
-Vaderdag
-Halloween
-Kerstweekend

Voor uitgebreidere informatie klik je op de roze websitebutton! Of om gelijk zo'n fantastisch weekend te boeken natuurlijk!

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof zorg-pagina vol handige tips qua zorg, onderwijs, handige producten en leuke webshops!

Kinderfonds

Onderstestraat 35
6301 KA Valkenburg a/d Geul
Toegankelijkheid en tips rolstoel
prikkelgevoelig
zintuigelijke bepering
verstandelijke beperking
Openingstijden en kosten Verblijfskosten €105, eindschoonmaak €37 en per gezin €55 voor de activiteiten inclusief de maaltijd. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen