PandaweeekendTerug naar het overzicht

vrijdag 16 september 2022
Houd jij van panda's? Kom naar het speciale weekend in het aangepast vakantiehuis het Boshuus in Arnhem.
Je hebt natuurlijk altijd een goede reden om op vakantie te gaan. Maar met de speciale arrangementen en thema's van het Boshuus, krijg je nog meer zin om er met elkaar even heerlijk tussenuit te zijn! Zelfs met een weekendje weg doe je net dat beetje energie op om er weer tegenaan te kunnen samen.

Zo boek je
Je boekt je arrangement of themaweekend bij het Boshuus via het boekingsformulier. We laten je dan zo snel mogelijk weten of we je boeking definitief kunnen bevestigen, zodat de voorpret kan beginnen! Bij vragen staan we uiteraard voor je klaar.

PANDAWEEKEND
Wie houdt er nu niet van panda's? Bij het Boshuus zijn we in ieder geval groot fan. In dit weekend zijn er activiteiten met Onky Donky en kun je samen panda's knutselen en de lekkerste dingen bakken.

20 mei, 10 juni & 16 september 2022


Klik voor meer informatie op de roze websitebutton.

Check ook eens onze dagje weg pagina!TIP: Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staan vol toffe tips en vaak ook met een speciaal thema! En vergeet niet onze fijne blogs te lezen. Hier vind je leuke ervaringsverhalen, tips voor uitjes, tips voor activiteiten en nog veel meer!

Kinderfonds

Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Toegankelijkheid en tips - Openingstijden en kosten Voor kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen? Daar staan super veel leuke interessante uitjes in die je met het gezin kunt ondernemen deze zomervakantie. Klik dus snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden hiervoor en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen