Sinterklaas themaweeekendTerug naar het overzicht

vrijdag 18 november 2022
Sinterklaasfun tijdens dit speciale weekend in het aangepast vakantiehuis het Boshuus in Arnhem.
Je hebt natuurlijk altijd een goede reden om op vakantie te gaan. Maar met de speciale arrangementen en thema's van het Boshuus, krijg je nog meer zin om er met elkaar even heerlijk tussenuit te zijn! Zelfs met een weekendje weg doe je net dat beetje energie op om er weer tegenaan te kunnen samen.

Zo boek je
Je boekt je arrangement of themaweekend bij het Boshuus via het boekingsformulier. We laten je dan zo snel mogelijk weten of we je boeking definitief kunnen bevestigen, zodat de voorpret kan beginnen! Bij vragen staan we uiteraard voor je klaar.

SINTERKLAASTHEMAWEEKEND
Een dolle boel! Knutsel je eigen schoen, drink warme chocolade met slagroom en zet je schoen bij de schoorsteen op zaterdagavond. Zondagmorgen lekker pepernoten bakken en in de middag of avond sluiten we af met een gezellige bingo. Data: 18 & 25 november 2022

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton.

Check ook eens onze dagje weg pagina!TIP: Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staan vol toffe tips en vaak ook met een speciaal thema! En vergeet niet onze fijne blogs te lezen. Hier vind je leuke ervaringsverhalen, tips voor uitjes, tips voor activiteiten en nog veel meer!

Kinderfonds

Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Toegankelijkheid en tips - Openingstijden en kosten Voor kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sport Experience Rotterdam

Sport Experience Rotterdam

Op zoek naar een nieuw sportclubje maar weet jouw kind nog niet precies welke sport bij hem of haar past?
Kom naar de Sport Experience in Rotterdam en maak kennis met de vele sporten die er zijn in Kralingen-Crooswijk en Noord!

Ontdek alle sportaanbieders

Samenwerkingen