Madurodam in de lenteTerug naar het overzicht

woensdag 5 april 2023
Een gezellig lente-uitje? Kom naar Madurodam met kleurrijke taferelen, attracties en zoveel te doen!
Madurodam, moet je meemaken
Er is zoveel te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door ons land. Dat moet je meemaken!

Waar anders red je in een dag Nederland van het water, ben je een beroemde dj én zie je kastelen en paleizen? Spot je de snelste treinen, blus je een brand in de Rotterdamse haven én vaar je naar Nieuw Amsterdam? Ook op de planning: een bezoekje aan de koning en vliegen in een echt vliegtuig, The Flying Dutchman. Samen beleef je in Madurodam een dag vol doen, zien spelen en leren. Een superleuk familie-uitje dus!

Kom ontdekken!
Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld. Maak van water land en versla de woeste Waterwolf! Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats. Heb jij een megahit te pakken?

In de lente staat het park schitterend in bloei en geniet je tussen de Nederlandse gebouwen van honderden bloemen en nog veel meer moois. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Roetsj, klim en klauter in een van de twee toffe speeltuinen!

Toegankelijkheid
Madurodam is toegankelijk, het hele park is vanaf de bovenring via een pad te bereiken. Het stadje kan je het beste bereiken via de souvenirshop of de Erasmusbrug. De twee restaurants, Taste of Holland en het Panorama Café, zijn ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel. In beide restaurants zijn er mindervalidentoiletten aanwezig. In de parkeergarage zijn vier mindervalidenparkeerplaatsen, twee boven en twee beneden. Er zijn rolstoelen aanwezig, deze dient u van te voren te reserveren bij de receptie. Hulp- en blindengeleidehonden zijn welkom! Er is een overzichtsplattegrond van Madurodam beschikbaar in braille. Deze plattegrond kun je bestellen bij de Bibliotheekservice van Passend Lezen. Autipas wordt ook geaccepteerd!

Meer weten over Madurodam? Klik dan op de roze websitebutton.

Voor meer leuke uitjes, neem een kijkje in de rubriek Dagje Weg!

Madurodam

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Toegankelijkheid en tips Tip: Mensen met een beperking betalen de reguliere entreeprijs, is de persoon afhankelijk van een begeleider? Dan krijgt de begeleider gratis toegang. Openingstijden en kosten Bekijk de meest actuele tijden op de website via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen