Avond4daagse HomeEditionTerug naar het overzicht

maandag 24 augustus 2020
Doe mee aan de Avond4daagse HomeEdition en scoor een echte medaille!
Is het normaal te druk voor jouw kind om mee te doen met de avond4daagse of gewoon niet practisch? Dan is dit misschien wel de kans voor jullie om toch eens mee te doen!

Met deze Home Edition krijgt iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

Hoe dan?
In de week van 25 mei 2020 start de inschrijving. In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname € 5. Daarvoor krijg je vier verschillende routes via de eRoutes app. Je kunt daarbij kiezen uit 2,5 - 5 - 10 km. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis! Easy dus!

Meer informatie vind je onder de roze websitebutton!

Tip: volg ons ook op facebook en instagram en mis niks door je aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Avond4Daagse


Toegankelijkheid en tips in je eigen tempo meedoen met de avond4daagse! Openingstijden en kosten € 5,= per kind Naar de website

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

Heerlijk een dagje er op uit!

Heerlijk een dagje er op uit!

Heerlijk om er samen met het gezin op uit te gaan. Maar waar kun je heen? Wij van Kidsproof hebben super leuke dagjes uit voor je verzameld waar je samen met je kind onbezorgd van kunt genieten. Klik snel door op de roze button.

Vakantie dagjes uit tips!

Samenwerkingen