Lezen in de zomervakantieTerug naar het overzicht

Gratis in meerdere talen lezen in de zomervakantie met BookaBooka!
In de zomervakantie staat het leesonderwijs vanuit school stil. Om er voor te zorgen dat de kinderen in deze tijd van ontspanning niet te veel in leesniveau zakken, wil BookaBooka kids helpen door ook in de vakantie voldoende leesmateriaal aan te bieden.

De jaarlijkse actie om te blijven lezen in de zomervakantie staat weer helemaal klaar!
Dat is niet alleen super handig voor die lange rit naar de vakantiebestemming, maar ook als educatief verantwoord tussendoortje als het weer even tegen zit.

Tijdens de zomervakantie (van 9 juli – 25 september) zijn er 20 prentenboeken gratis (voor) te lezen in de app van BookaBooka. De boeken zijn beschikbaar in meerdere talen.

Nieuw: Lees in 2 talen tegelijk!
Ga je op vakantie naar het buitenland, dan kun je onderweg meteen even oefenen of je al een woordje over de grens spreekt. Elke taalcombinatie is mogelijk. BookaBooka is gratis te installeren. 

Nieuwsgierig? Klik op de roze websitebutton!

Aanrader: bekijk ook deze 6 ontspannen en toegankelijke uitjes voor de zomervakantie!
Of schrijf jezelf in voor de Kidsproofplus.nl nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toffe activiteiten bij jou in de buurt. 

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen? Daar staan super veel leuke interessante uitjes in die je met het gezin kunt ondernemen deze zomervakantie. Klik dus snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden hiervoor en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen