Pathé Trakteert KidsTerug naar het overzicht

donderdag 14 januari 2021 - woensdag 27 januari 2021
Pathé Trakteert Kids: twee weken lang elke dag een kinderfilm cadeau!

Zet de popcorn maar klaar! Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, van 14 t/m 27 januari elke dag een kinderfilm op Pathé Thuis. Deze keer is de actie speciaal voor kinderen en hun ouders.

Kinderfilms: van Gordon & Paddy tot Antboy

Dagelijks wordt er een nieuwe kinderfilm aangekondigd via de socialmediakanalen van Pathé en Pathé Thuis. De films zijn geselecteerd samen met Cinekid, die een mix hebben gemaakt van populaire en soms leerzame films.

De drie onderstaande films, publiekslievelingen van het Cinekid Festival, komen in ieder geval aan bod:

Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes: De ervaren pad Gordon en de slimme muis Paddy zijn de speurders van het dierenbos en als er problemen zijn schieten ze te hulp.

Antboy: Deense familiefilm waarin de twaalfjarige Pelle door de beet van een mier over superkrachten beschikt.

Sing Song: Jasmine wordt uitgenodigd voor een song-contest in Suriname. Ze vertrekt samen met Stijn, haar gitarist. Niet alleen om te zingen, maar ook om op zoek te gaan naar haar moeder.

Een hart onder de riem

Met de actie hopen Pathé, Pathé Thuis en Cinekid kinderen en ouders de komende weken een beetje te steunen door thuisblijven leuker te maken met een film. 

Klik op de roze button voor meer informatie, of neem een kijkje op het Facebook- of Instagramaccount van Pathé of Cinekid om te ontdekken welke kinderfilm je vandaag kunt zien!

TIP: Neem een kijkje bij onze blogs voor nog veel meer activiteiten tijdens de lockdown!

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Thuis!

Thuis!

Ken je onze themapagina THUIS al? Hier verzamelen we allemaal toffe Thuis-tips voor je. Van online initiatieven en speeltips tot handige apps en leuke online aankopen om thuis mee te spelen!

Themapagina Thuis.

Samenwerkingen