De MuziekwedstrijdTerug naar het overzicht

Doe mee en maak kans op een leuke prijs! Voor álle kinderen van 4 t/m 12 jaar

Schitter op het online podium!

Van 14 augustus t/m 15 oktober kunnen alle kinderen in Nederland en Vlaanderen weer meedoen aan de leukste online muziekwedstrijd. De Muziekwedstrijd, georganiseerd door het Prinses Christina Concours, staat open voor muzikale kinderen van 4 t/m 12 jaar. Van klassiek tot jazz en van pop tot wereldmuziek.En van gitaar tot viool of zelfs pannen en deksels; iedereen die plezier heeft in (samen) muziek maken kan meedoen in welke muziekstijl dan ook!

>>> Bekijk hier hoe je mee kunt doen.

Hoe doe je mee aan De Muziekwedstrijd?

Je kunt meedoen door een filmpje van jouw performance (max. 4 minuten) in te sturen via de site of de webapp. Het thema van dit jaar is Vriendschap. Zorg dat dat terug te horen is in jouw muziek en maak kans op de speciale Themaprijs!

Maak kans op leuke prijzen!

Elke deelnemer krijgt een diploma met daarbij tips van één van de professionele juryleden. Daarnaast zijn er allerlei prijzen te winnen, zoals de Originaliteitsprijs, de Samenspelprijs of de Muzikaliteitsprijs. Dit jaar is er een speciale prijs voor de inzending die het best aansluit bij het thema Vriendschap. 
De Muziekwedstrijd 2023 wordt afgesloten met een Muziekdag in TivoliVredenburg in Utrecht op zondag 26 november.

Ga aan de slag, oefen je stuk of liedje, upload je filmpje en laat het Nederland horen!

De Muziekwedstrijd


Naar de website

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen