De SpeeltuinbendeTerug naar het overzicht

Hou jij ook zo van buitenspelen met andere kinderen? Sluit je dan aan bij de Speeltuinbende!
Iedereen is welkom bij de Speeltuinbende, met of zonder handicap. Sluit je aan en ontvang een superleuk welkomstcadeau van Buzzy de Beer. Misschien word je ook wel uitgenodigd om speeltuinen te testen. Ook vertellen we je regelmatig via onze Bendeberichten bijvoorbeeld waar de leukste speelplekken zijn, delen we verhalen van ander stoere bendeleden en geven we je tips voor leuke spelletjes. Als jij lid wordt van de Speeltuinbende, mag je gratis naar De Grote Samenspeeldag in 2023!

Wat is de Speeltuinbende?
De Speeltuinbende is een initiatief van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Ze zetten zich in voor een omgeving waar ieder kind onbezorgd buiten kan samen spelen met kinderen uit de buurt. Hun rol is het verbinden, ondersteunen en inspireren van kinderen en hun ouders om dit voor elkaar te krijgen. Check snel de video!Lid worden? Klik op de roze websitebutton voor meer informatie over De Speeltuinbende!

TIP: Op zoek naar meer leuke en toegankelijke tips? Kijk eens op onze blog!

De Speeltuinbende

Wibautstraat 212-214
1091 GS Amsterdam
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen