Hans en Griet (7+)Terug naar het overzicht

vrijdag 22 oktober
Geniet van de voorstelling Hans en Griet bij Het Nationale Theater met audiodescriptie!

In de herfstvakantie op vrijdag 22 oktober geniet je bij Het Nationale Theater in Den Haag van de voorstelling Hans en Griet (7+), met audiodiscriptie! Dit is superfijn, want hierdoor kunnen blinde en slechtziende kinderen ook meegenieten. 

Hans en Griet
Dit keer verdwalen Hans en Griet niet in het bos. Door hun ouders op straat gezet, zwerven ze ’s nachts door de verlaten straten van de grote stad. Onderweg ontmoeten ze allerlei wonderlijke figuren. Zoals de vadsige PatatDuif die zijn mening over de stad niet onder stoelen of banken steekt, de Nachtvlinder die je een geweldige avond belooft en de Draaiorgeldraaier met zijn valse muziek. Gaan ze ooit nog terug naar hun ouders of rooien ze het liever zelf? 

Familievoorstelling
Een bitterzoete mix van opera, spel, zang, hiphop en dans maken dit Grimmige sprookje tot een onvergetelijke ervaring voor de hele familie. Een spannend, grappig en ontroerend coming-of-age verhaal met verrassende videobeelden van de stad.

Deze leuke voorstelling van De Toneelmakerij en Silbersee is te zien tijdens Festival De Betovering in de herfstvakantie! Van vrijdag 15 t/m zaterdag 23 oktober zie je de leukste familievoorstellingen en kan je meedoen met workshops en gratis programma's. Op vrijdag 22 oktober geniet je dus van Hans en Griet, om 19.00 uur bij de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Een kaartje kost €11,-

Klik op de roze websitebutton voor meer info over de voorstelling, of om direct een kaartje te reserveren!

TIP: In de herfstvakantie naar een toegankelijk museum? Bekijk hier 11 toegankelijke kindermusea in Nederland!

Het Nationale Theater

Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag
Toegankelijkheid en tips Voor kinderen met een visuele beperking Openingstijden en kosten

Vrijdag 22 oktober om 19.00 uur

Een kaartje kost €11,-

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

De herfstvakantie is het ideale moment om samen lekker een dagje op ontdekking te gaan. Wij hebben een heleboel toffe activiteiten voor je verzameld. Klik snel op de roze button om al deze leuke tips te lezen!

Dagje weg in de herfstvakantie!

Samenwerkingen