Brus in het zonnetjeTerug naar het overzicht

zondag 28 augustus 2022
Beleef tijdens deze workshop een ontspannen ochtend in de natuur met je Brus!

Tijdens de ouder brus-workshop 'Brus in het Zonnetje' van Nice2Bme Kind en gezinscoaching gaat jouw kind samen met jou een leuke, ontspannen ochtend beleven in de natuur. Met écht tijd voor elkaar. Uit ervaring weet Nickee dat er tijdens deze workshop mooie gesprekken ontstaan.

Jij met je Brus, Brussen onderling of jij met een andere zorg-ouder. Herkenning, erkenning, of gewoon even ontspannen samen zijn. Het is allemaal goed, het is jullie momentje voor elkaar. Een oplaadmoment, waarin verbinding centraal staat en het  “Ik zie jou óók”– gevoel beleefd word. De activiteiten  zijn altijd positief, stimulerend, veerkracht en zelfvertrouwen vergrotend.

Op 28 augustus staat de ouder-brus workshop 'BrUS in het zonnetje – ik zie jou' gepland. Deze workshop is geen standaard workshop. In deze workshop staat verbinding tussen jullie echt centraal. Er zijn doe-opdrachten en denkopdrachten die vrij toegankelijk zijn. Maar vooral die jullie dag samen nog meer waarde gaat geven en echt een verschil maakt.

Jullie starten de dag vanuit de coachpraktijk in Asten, in Noord-Brabant, met een voorstelrondje, waarna jullie naar de bossen gaan, die op loopafstand liggen. Hier doen jullie activiteiten waar VERBINDING MET ELKAAR en NATUUR samen komen. Ook gaan jullie letters spotten in de natuur en maken jullie een betekenisvol symbool van natuurlijke materialen.
Nickee zorgt voor drinken, lekkers en een picknickkleed. Als afsluiting gaan jullie bij de praktijk in de tuin (boven een vuurtje) een broodje bakken aan een eigen uitgezochte tak.

Datum: 28 augustus
Tijd: De workshop start om 10.30 uur en duurt (ongeveer) 3 uur.
Prijs: per ouder-kind koppel: 44,- euro. (incl materialen, drinken, lekkers, broodje en begeleiding coach.)

Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

TIP: Binnenkort een jarige in huis? Doe hier inspiratie op voor kinderfeestjes voor kids met en zonder beperking!

Nice2Bme kind en gezinscoaching

Leverkruid 19
5721 RE Asten
Openingstijden en kosten 28 augustus om 10.30 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen? Daar staan super veel leuke interessante uitjes in die je met het gezin kunt ondernemen deze zomervakantie. Klik dus snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden hiervoor en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen