Speelgoed van het Jaar 2022Terug naar het overzicht

donderdag 20 oktober 2022
Kies, stem en win! Welk speelgoed vinden jullie het allerleukste?
Het is de tijd van het jaar: kinderfeestjes, feestdagen en alle speelgoedfolders die op de deurmat vallen. Spelen is goed voor de ontwikkeling van kinderen en daarnaast ook heel erg leuk! Maar voor welk speelgoed kies je nou?

De vakjury van Speelgoed van het Jaar heeft winnend speelgoed van dit jaar geselecteerd. Nu is de beurt aan jou! Stem je mee? 

Hoe werkt de Verkiezing Speelgoed van het Jaar?
Eind juni koos de vakjury uit vele inzendingen van speelgoedbedrijven 3 winnaars in 15 verschillende categorieën. Wij hebben al superleuk nieuw speelgoed gespot!

De volgende stap is het selecteren van de Publieksprijs, die mag jij mee bepalen!
We zijn dan ook heel benieuwd naar jouw winnaars: Ga naar de site van de Speelgoed van het Jaar verkiezing, bekijk de winnaars van de vakjury en breng bij een of meer categorieën een stem uit op jouw favoriet. Het artikel met de meeste stemmen, wint vervolgens de Publieksprijs. Stemmen kan tot 28 oktober 2022. Winnaars van de Publieksprijzen worden bekendgemaakt op 8 november.

WIN Speelgoed!
Doe je mee? Dan maak je kans op het winnen van speelgoed naar keuze, wie wil dat nou niet?!

Stemmen namens je school 
Leuk, stem samen namens je klas of misschien zelfs wel namens je hele school! De school met de meeste stemmers wint al het winnende speelgoed 2022 met een Publieksprijs ter waarde van ± €500.

Meer info
Wil je weten wat de 45 winnende speelgoedartikelen zijn? Of gelijk zelf je stem uitbrengen en kans maken op een mooie prijs? Klik dan via de roze button door naar de site van Speelgoed van het Jaar!

Speelgoed van het Jaar


Naar de website

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sport Experience Rotterdam

Sport Experience Rotterdam

Op zoek naar een nieuw sportclubje maar weet jouw kind nog niet precies welke sport bij hem of haar past?
Kom naar de Sport Experience in Rotterdam en maak kennis met de vele sporten die er zijn in Kralingen-Crooswijk en Noord!

Ontdek alle sportaanbieders

Samenwerkingen