De Kleine Zeemeermin 8+Terug naar het overzicht

donderdag 30 december
Theaterfeest voor het hele gezin met audiodescriptie, in Stadsschouwburg Utrecht

Deze kerstvakantie geniet je bij de Stadsschouwburg Utrecht van de kerstproductie 'De Kleine Zeemeermin'. Duik samen in de onderwaterwereld van Annebel en haar vrienden!

Het verhaal van Annebel
De veertienjarige Annebel wacht in het ziekenhuis op de zoveelste operatie aan haar benen. Daar ontmoet ze Mattie. Mattie is heel stoer en daagt haar uit om te dansen, maar dat durft ze niet. Deze keer mogen haar vader en oma voor het eerst niet bij haar blijven als het bezoekuur voorbij is. 's Nachts is zij dus alleen...

In haar nachtelijke dromen wordt Annebel overspoeld door een magische onderwaterwereld waar ze de meest wonderlijke wezens ontmoet en spannende muzikale avonturen beleeft. Maak kennis met Mattie, de prins genaamd Prins, Kwallie, Puffer, Mimi Jabila, TAFKAM (The Artist Formerly Known As Moby) en natuurlijk de Zeeheks! Zal Annebel haar stem opgeven aan de Zeeheks om te kunnen dansen met de Prins?

Visuele beperking
De voorstelling van De Kleine Zeemeermin op 30 december 2021 om 15.00 uur is geschikt voor mensen met een visuele beperking. Een blindentolk verzorgt bij deze voorstelling een live audiodescriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een speciale ‘meet & feel’ inleiding. Theater Utrecht werkt hiervoor samen met Stichting Komt het zien!

Een ideale wintervoorstelling naar het bekende verhaal van Hans Christian Andersen over volwassenwording, groei, identiteit en verlangen.

Voor kaarten of vragen, bel de kassa: 030-2302023.

Meer informatie over voorstellingen in Stadsschouwburg Utrecht met opties met audiodescriptie? Klik op de roze websitebutton!

TIP: Meer toegankelijke uitjes in de kerstvakantie vind je bij onze Events

Stadsschouwburg Utrecht

Lucasbolwerk 24
3512 EJ Utrecht
Openingstijden en kosten Donderdag 30 december om 15.00 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen