Festival De BetoveringTerug naar het overzicht

donderdag 22 oktober 2020
Breng in de herfstvakantie een bezoek aan het toffe kunstfestival De Betovering in Den Haag!
De Betovering is een internationaal kunstfestival voor kinderen van 2 t/m 12 jaar en vindt ook dit jaar weer plaats in de herfstvakantie. Met ruim 550 voorstellingen en workshops uit binnen- en buitenland in het centrum en in de wijken van Den Haag is dit festival zeker een bezoek waard!

Ook kinderen waarbij bewegen, stilzitten, horen, zien of prikkels verwerken, minder vanzelfsprekend is, kunnen genieten van een uitdagend programma vol toneel, dans, muziek, beeldende kunst, films, workshops en nog veel meer. Zo bieden ze workshops aan voor dove en slechthorende kinderen waarbij een tolk aanwezig is. Ook zijn er speciale prikkelvrije zones aanwezig. 

Relax-performances en prikkelarme zones
Wil je graag naar het theater gaan maar vindt jouw kind het al snel te druk of heeft het last van te veel prikkels? Het festival is altijd gericht op toegankelijkheid en inclusie. Tijdens relax-performances zijn lichteffecten, geluiden of knallen verzacht of eruit gehaald. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Stichting De Betovering

Van Limburgstirumstraat 41
2515 PA Den Haag
Toegankelijkheid en tips Gericht op toegankelijkheid en inclusie Openingstijden en kosten Vrijdag 16 t/m zaterdag 24 oktober Naar de website Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

SamenSpeeldagen

SamenSpeeldagen

Samen spelen is avontuurlijk en leuk voor iedereen!
Doe daarom mee met het SamenSpeelSpel van OERRR! Kinderen met en zonder beperking spelen samen en ontdekken met de boswachter dat iedereen kan spelen in de natuur.

Op 4 locaties in Nederland!

Samenwerkingen