Online theaterlessenTerug naar het overzicht

donderdag 21 januari 2021
Schrijf je in voor de nieuwe theaterworkshops van Stichting Gekkoo (12+) voor jongeren met een beperking!

Online theaterlessen

Familieleden kunnen elkaar niet bezoeken, dagverblijven en opvanglocaties zitten dicht. Stichting Gekkoo brengt graag wat verlichting door te verbinden in creativiteit met online theaterlessen voor jongeren en volwassenen met een beperking, vanuit hun eigen woonomgeving! 

Wekelijkse workshops

De deelnemers worden vanaf maart door de docenten wekelijks meegenomen in de wereld van de verbeelding met behulp van onder andere verhalen en muziek. Vanuit improvisatie laten ze personages spelen in bijvoorbeeld zelfgetekende virtuele achtergronden, door zelf een verhaal te maken met beeld, geluid én speciale effecten. Dat kan een sprookje zijn, maar ook een videoclip of een hoorspel.
Eindresultaat: een film die voor de zomer van 2021 wordt gepresenteerd aan alle deelnemers!

Doe je mee? Meld je dan nu aan!

Iedereen met een beperking (vanaf 12 jaar) kan zich via een contactformulier aanmelden. Klik op de roze button om naar dit formulier te gaan. Na aanmelding wordt door één van de docenten contact opgenomen voor een kort intakegesprek. Na dit gesprek worden de deelnemers ingedeeld in groepen van zes tot acht spelers. Om deel te kunnen nemen aan de workshops moet je beschikken over een internetverbinding en een apparaat waarmee je met ‘beeld kunt bellen’ (bijvoorbeeld een computer, een laptop of een tablet met (ingebouwde) webcam en microfoon).

Aanmelden kan tot 15 februari 2021.

Klik op de roze button voor meer informatie en om een leuk introduciefilmpje te bekijken!

TIP: Op onze Thuispagina vind je ook online theatervoorstellingen om online van te genieten!

Stichting Gekkoo


Openingstijden en kosten Zie website Naar de website

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ook nu volop inspiratie

Ook nu volop inspiratie

Normaal staan onze pagina's vol met leuke dagjes weg en events, maar dat is nu natuurlijk eventjes anders. Volop inspiratie is nu vooral te vinden via onze blogs! Neem daar dus snel een kijkje.

Blijf gezond!

Naar de blogs

Samenwerkingen