Annie de MusicalTerug naar het overzicht

zondag 30 mei 2021
Annie de Musical in de theaters in Apeldoorn met blindentolk.

Annie de Muscial

In deze wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ is Annie een stoer en optimistisch weesmeisje. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Wanneer miljardair Oliver Warbucks Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending. In het verhaal blijken liefde en warmte belangrijker dan spullen en geld en blijken alle personages eigenlijk naar liefde te verlangen.

Inleiding

Er is vooraf een inleiding in het theater, waarbij onder andere kennis gemaakt wordt met de stemmen van acteurs, en waar kostuums en rekwisieten kunnen worden gevoeld. (het kan zijn dat door de corona-maatregelen dit aangepast is)
De voorstelling duurt inclusief pauze 2 uur en 30 minuten.
De blindentolk van Stichting Komt het Zien! is Angelique van Lieshout.

Toegankelijkheid

live audiobeschrijving door blindentolk
blindengeleidehonden zijn welkom
Zowel de theaters en de productie als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en corona proof. Dit betekent onder andere dat huishoudens in de zaal 1,5 meter uit elkaar zitten, dat de gebruikelijke 'meet & feel' inleiding aangepast wordt of vervalt en dat de koptelefoons voor eenmalig gebruik zijn. Uiteraard kan je ook een eigen koptelefoon of oortjes meenemen.

De show is iets korter en zonder pauze om het aantal contactmomenten te minimaliseren. Nog steeds een volledige musicalervaring op een zo veilig mogelijke manier!

waar en wanneer

Apeldoorn - Theater Orpheus
zondag 30 mei 2021 om 15:00 uur (tijdstip inleiding volgt later)

Belangrijk: boek telefonisch en meld nadrukkelijk dat je gebruik wilt maken van de blindentolk. Alleen dan ben je gegarandeerd van een koptelefoon en extra informatie vooraf.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze dagjeweg-pagina!

Stichting Komt het Zien


Toegankelijkheid en tips live audiobeschrijving door blindentolk
met audiodescriptie mogelijk via speciale link
Openingstijden en kosten 15:00 uur Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ook nu volop inspiratie

Ook nu volop inspiratie

Normaal staan onze pagina's vol met leuke dagjes weg en events, maar dat is nu natuurlijk eventjes anders. Volop inspiratie is nu vooral te vinden via onze blogs! Neem daar dus snel een kijkje.

Blijf gezond!

Naar de blogs

Samenwerkingen