Support BeursTerug naar het overzicht

vrijdag 23 oktober 2020
Onbeperkte mogelijkheden voor mensen met een bewegingsbeperking vind je bij de SupportBeurs in Utrecht.
Support is Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals. Laat je inspireren door innovaties, doe mee met leuke activiteiten en volg interessante theatersessies!
Op het Innovatieplein kun je je laten inspireren. Zorg van Nu, verschillende zorginstellingen en revalidatiecentra tonen daar slimme zorgoplossingen. Deze innovaties zijn helemaal niet zo ‘ver van je bed’ als je misschien denkt.

Kom langs bij het Skills event XL op Support en ontdek de mogelijkheden om actief te leven met een handicap. Ook voor professionals in de zorg en revalidatie is het interessant om een kijkje te komen nemen en te zien wat er mogelijk is.

Helemaal bijzonder is de Erky Belevingstuin! Bij een ontdekkingstocht door deze tuin kom je in aanraking met elementen die jouw zintuigen prikkelen. De tuin is gevuld met diverse pictogrammen, zodat je als bezoeker gemakkelijk kunt zien wat je er allemaal kunt doen. Bewegen, voelen, ontwikkelen en ontspannen is allemaal te vinden in de belevingstuin.

Je kunt ook diverse lezingen en workshops volgen. Dit programma kun je op hun website vinden.

De SupportBeurs is van 21 t/m 24 oktober 2020.
Van 09:30 t/m 16:30 uur elke dag in de Jaarbeurs Utrecht.

Klik op de roze websitebutton voor uitgebreide informatie.

TIP: Heb je je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Dan blijf je altijd op de hoogte! En je kunt ons ook volgen op facebook!

Support

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Openingstijden en kosten 09:30 t/m 16:30 uur
gratis toegang
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie!

Vakantie!

Zin om in de vakantie nog even met het gezin op vakantie te gaan? Bij Kidsproof plus hebben wij geweldige vakantieadresjes voor je verzameld. Klik snel op de roze websitebutton voor vakantie inspiratie!

Inspiratie voor een tof vakantieadresje!

Samenwerkingen