Ontvang de leukste toegankelijke uitjes & tips voor kinderen met een beperking in je mailbox:

Nee, dank je

PopcontactTerug naar het overzicht

Popcontact


Hilversum
Toegankelijkheid en tips Neem vooraf contact op om de behoeften en wensen van jouw kind af te stemmen Openingstijden en kosten Informatie over prijzen op aanvraag Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Popcontact, het leukste poppentheater voor jou op maat gemaakt!
Popcontact, het poppentheater dat bij jou thuis speelt. Makkelijker en toegankelijker wordt het niet. Voor kinderen met een beperking, maakt Popcontact een feestelijk programma op maat, Popcontact is toegankelijk voor iedereen!

Er is één voorstelling speciaal ontwikkeld voor kinderen die niet thuis kunnen wonen, dat is Rifka La Luna. Rifka La Luna is een grote pop. Zij is schoonmaakster en leeft in het moment zelf, ze heeft geen haast. Rufus, een baby aapje, is ook altijd mee. Het aapje roept veel op, dit spel is vooral non-verbaal en gericht op beleving. Naast deze voorstelling, zijn er ook nog heel veel andere leuke en grappige voorstellingen.

De voorstelling 'Terug in de Tijd met Opa Klok', is een fantasievolle en grappige voorstelling over feestvieren. Opa Klok wordt 100 jaar, er komt een groot feest, maar alles gaat mis.... De bakker slaapt en bakt geen taart, de vlaggetjes zijn kwijt en opa wil absoluut niet komen. In de nacht voor zijn 100-ste verjaardag gaat Opa's magische klok heel ver terug in de tijd.. Wat gaat er nu gebeuren?

Alle voorstellingen zijn te combineren met een creatieve workshop. De kinderen maken met behulp van hun ouders/begeleiders een eigen stokpop. Tijdens deze workshop ontdekken de kinderen hoe je een pop of eigen knuffel tot leven kan wekken. Een workshop vol poppenspel, gezelligheid en muziek.

Meer weten over Popcontact? Klik dan op de roze websitebutton.

Op zoek naar meer inspiratie voor kinderfeestjes? Kijk dan in de rubriek Kinderfeestjes!

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Blogs & filmpjesAlle blogs

Samenwerkingen