PopcontactTerug naar het overzicht

Popcontact, het leukste poppentheater voor jou op maat gemaakt!
We beginnen elke voorstelling met gitaar en liedjes. Kinderen krijgen een instrumentje en samen zingen we de jarige toe.

Poetsen met Rifka wordt veel geboekt voor kinderverjaardagen. Deze voorstelling begint met een Kip... Kaatje Kip, zij legt speciale eieren... soms met kadootjes. Maar dan wil ze eerst altijd gevoerd worden, dit geeft natuurlijk rommel en daarom komt Rifka...

Rifka mag helpen met schoonmaken. Ze zit bovenop de schoonmaakkar en wacht... maar mama komt niet. Rifka besluit alvast te beginnen, ze ontdekt de mogelijkheden met alle schoonmaakspullen en van poetsen komt weinig terecht. Kinderen hebben altijd veel lol om alles wat de de kip en Rifka doen en wat eigenlijk niet hoort, kan of mag.

Als je zoon of dochter deze verhaallijn niet kan volgen, dan komt Popcontact interactief spelen. Ook dan wordt er gestart met liedjes en instrumentjes. Daarna komt Rifka, de schoonmaakster. Rifka leeft in het moment zelf, en weet hierdoor aansluiting te vinden bij de ander. Zij verstaat de kunst om initiatieven van anderen hoe klein ook te zien en deze te beantwoorden. Hierdoor ontstaan mooie en ontroerende ontmoetingen. Rufus, een baby aapje, is ook altijd mee. Het aapje roept veel op, dit spel is vooral non-verbaal en gericht op beleving. 

Naast deze voorstelling, zijn er ook nog heel veel andere leuke en grappige voorstellingen.....

Meer weten over Popcontact? Klik dan op de roze websitebutton.

Op zoek naar meer inspiratie voor kinderfeestjes? Kijk dan in de rubriek Kinderfeestjes!

Popcontact


Hilversum
Toegankelijkheid en tips Neem vooraf contact op om de behoeften en wensen van jouw kind af te stemmen Openingstijden en kosten Informatie over prijzen op aanvraag Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ook nu volop inspiratie

Ook nu volop inspiratie

Normaal staan onze pagina's vol met leuke dagjes weg en events, maar dat is nu natuurlijk eventjes anders. Volop inspiratie is nu vooral te vinden via onze blogs! Neem daar dus snel een kijkje.

Blijf gezond!

Naar de blogs

Samenwerkingen