Kinderfeestjes op maatTerug naar het overzicht

Bij Kuddlezz in Tilburg zijn ze gespecialiseerd in kinderfeestjes voor kinderen met beperkingen.
Ieder jaar is het weer een uitdaging om een leuk en origineel kinderfeestje te bedenken. Daarnaast is de organisatie van zo'n dag vaak een hele uitputtingsslag. Bij Kuddlezz hebben ze gelukkig een heel palet aan originele ideeën voor een geslaagd kinderfeestje! Zij zorgen er dan ook graag voor dat het kinderfeestje van jouw kind een succes wordt. 

Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een GPS escape game? Het lijkt een onmogelijke opgave, maar door goed en nauw samen te werken lukt het je vast en zeker om de code te kraken. Of wat dacht je van schilderen in het donker, een echte vlog maken of een workshop graffiti spuiten? 

Plezier voor iedereen
Ook kinderen met ADHD, autisme, suikerziekte en/of verstandelijke beperkingen kunnen lekker hun kinderfeestje komen vieren. Zo is er een creatief therapeut aanwezig die deze kinderen op een specifieke manier benadert en hen passende opdrachten en uitdagingen geeft. De aanpak is persoonlijk en ze houden graag rekening met allergieën of andere aandachtspunten.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Volg ons ook op Facebook!

Kuddlezz.nl

Lieve Vrouweplein 15
5038 TS Tilburg
Toegankelijkheid en tips Neem vooraf contact op om de mogelijkheden af te stemmen. Openingstijden en kosten Zie website via de websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemelvaartweekend

Hemelvaartweekend

We gaan zo vanuit de meivakantie door naar weer een extra lang weekend met Hemelvaart. Op onze eventspagina kun je volop inspiratie doen wat je allemaal kunt gaan doen deze dagen. En we boffen hoop ik, dat de zon lekker gaat schijnen.

Hemelvaartinspiratie

Samenwerkingen