SnoezelbusTerug naar het overzicht

Maak van je kinderfeestje een ontspannen middag en prikkel je zintuigen met de Snoezelbus!
De Snoezelbus is een stadsbus die is omgebouwd tot een snoezelruimte. Snoezelen is ontspannen in een ruimte waarin voorwerpen, beelden, kleuren, geuren en geluiden de zintuigen aangenaam prikkelen. 

In deze speciale bus vind je een bubble-unit, fiberglow, waterbol en twee blacklight-aquaria. Ook is er in de snoezelruimte een waterbed en een massagestoel aanwezig. De vele kleine snoezelmaterialen maken het snoezelen helemaal compleet.

Tijdens een bezoek aan de Snoezelbus komen alle zintuigen aan bod. Ruik aan de speciale geurkokers of geniet van een heerlijke handmassage. 

De bus is via een oprijplaat ook toegankelijk voor kinderen in een rolstoel. Via een speciaal systeem kunnen mindervalide kinderen verschillende snoezelruimtes in de bus bezoeken.

De Snoezelbus komt graag op locatie snoezelen, zoals bijvoorbeeld in een woonwijk. Ideaal voor een kinderfeestje aan huis dus!

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Ben je op zoek naar een toegankelijk vakantieadres? Bekijk onze Themapagina Vakantie!

Stichting de Snoezelbus

Herman Robbersstraat 84b
3031 RK Rotterdam
Openingstijden en kosten Bekijk de website via de websitebutton voor beschikbaarheid en kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Samenwerkingen