Pannenkoekenhuis AaltenTerug naar het overzicht

Eten in originele treinbanken, kom genieten van lekkere gerechten bij Pannenkoekenhuis ´t Noorden!
Stap snel in, voor de trein vertrekt! Pannenkoeken eten op een unieke locatie, bij Pannenkoekenhuis ´t Noorden in Aalten. Ga zitten in de originele treinbanken en kijkt uit op de open keuken in de Noorden Express wagon, waar de pannenkoeken ambachtelijk bereid worden.

Bij Pannenkoekenhuis ´t Noorden kun je genieten van heerlijke en eerlijke pannenkoeken, maar naast pannenkoeken is er ook genoeg ander lekkers! Je wordt iedere maand weer verrast door de ‘pannenkoek van de maand’. Dat betekent seizoensgebonden verrassingen op je bord. Bij een kinderpannenkoek krijgen kinderen een Wagonnetje waarmee ze een cadeautje kunnen uitzoeken. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met diëten, zoals glutenvrij beslag of vegetarische gerechten. Dit restaurant is zeker een bezoekje waard!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Pannenkoekenhuis ‘t Noorden

Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA AALTEN
Openingstijden en kosten Voor openingstijden en prijzen, klik dan op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen