De Helderse ValleiTerug naar het overzicht

De Helderse Vallei is weer gedeeltelijk geopend.
De Helderse Vallei opent zich weer gedeeltelijk vanaf 2 juni! Door de landelijke versoepeling van de maatregelen rondom de uitbraak van het coronavirus in Nederland met ingang van 1 juni, ziet ook De Helderse Vallei weer mogelijkheden om de poort te openen voor publiek!

Om De Helderse Vallei te kunnen bezoeken moet je vooraf eerst even reserveren. Via www.deheldersevallei.nl/agenda kunnen bezoekers een plek reserveren. Een bezoek is mogelijk van dinsdag tot en met vrijdag tussen 14.00 en 16.30 uur. In het weekend blijft het terrein nog gesloten.

Een bezoek ziet er momenteel natuurlijk wel wat anders uit dan bezoekers gewend zijn: op het terrein is met behulp van pijlen en borden aangegeven welke regels er gelden. Gedeeltelijk is er eenrichtingsverkeer op het terrein van kracht, zodat iedereen genoeg ruimte heeft!

In de komende maanden blijft het centrum gesloten, wel is er beperkte verkoop van souvenirs en eten en drinken mogelijk via een speciaal ingerichte take away aan de achterzijde van het centrum. Ook het geitenplein op de kinderboerderij (waar bezoekers normaal gesproken tussen de dieren kunnen lopen), het trekvlot en de loopbrug blijven nog gesloten. De toiletten op het hele terrein blijven afgesloten conform de regels van het RIVM. Er zullen in de komende periode helaas geen activiteiten op en rond het terrein georganiseerd worden.

Voor meer informatie klik je op de roze websitebutton. 

Inspiratie nodig voor een leuk kinderfeestje? Kijk dan in de rubriek Kinderfeestjes!

De Helderse Vallei

De Helderse Vallei 9-11
1783 DA Den Helder
Openingstijden en kosten Gratis en online Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemelvaartweekend.

Hemelvaartweekend.

We gaan zo vanuit de meivakantie door naar weer een extra lang weekend met Hemelvaart. In ons blog kun je volop inspiratie doen wat je allemaal kunt gaan doen deze dagen. En we boffen hoop ik, dat de zon lekker gaat schijnen.

Hemelvaartinspiratie

Samenwerkingen