De Helden van het G-teamTerug naar het overzicht

Volg elf jongens en meisjes met een beperking die de grenzen van hun kunnen opzoeken en alles geven!
In de vierdelige serie 'De Helden van het G-team' kijken we mee met het allereerste seizoen van het G-team van de Graafschap. Zij spelen in de Bijzondere Eredivisie. We volgen elf jongens en meisjes met een beperking die de grenzen van hun kunnen opzoeken en alles geven om de eer van De Graafschap hoog te houden.

Alles rondom het team ademt Eredivisie. Ze worden vervoerd in de officiële spelersbus. Spelen in de mooiste stadions. Worden onthaald als helden. Een uitgebreide staff leidt de competitie in goede banen. Met bevlogen hoofdtrainer Boudewijn en assistent-trainer, met het syndroom van Down, Eddy is er aan professionaliteit geen gebrek.Opvallend is dat in de serie geen aandacht besteed wordt aan welke beperking de spelers hebben. De serie volgt het team, zoals ieder ander team. Daarbij is de beperking niet relevant. Het gaat over voetbal en je grenzen opzoeken.

De Helden van het G-team is van 13 september tot 4 oktober elke maandag om 17.20 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Aflevering online (terug)kijken? Dat kan via Uitzending Gemist.

Hier kun je het artikel lezen op Omroep Gelderland.

Moiety Film Producties


Openingstijden en kosten 17:20 op tv elke maandag Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

De herfstvakantie is het ideale moment om samen lekker een dagje op ontdekking te gaan. Wij hebben een heleboel toffe activiteiten voor je verzameld. Klik snel op de roze button om al deze leuke tips te lezen!

Dagje weg in de herfstvakantie!

Samenwerkingen