Internationaal kamp ICCTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Super tof! Op internationaal kamp rondom communicatie en computers voor blinde en slechtziende studenten.

Zou jij het supergaaf vinden om naar een internationaal kamp te gaan? Bij het hele coole kamp van ICC komen alleen maar jongeren die blind of slechtziend zijn. Deze jongeren tussen de 16 en 21 jaar zijn echte fans van technologie en computers, houden van nieuwe mensen ontmoeten en reizen! Kun jij jezelf hier helemaal in vinden en zie jij jezelf wel communiceren met jongeren van jouw leeftijd in een andere taal? Dan is het ICC kamp ook echt iets voor jou!

ICC: een unieke kans!

Bij ICC leer je studenten kennen uit meer dan 30 landen. Gedurende een te gekke week in een toegankelijke omgeving leer je over informatietechnologie, toegankelijkheid en specifieke uitrusting voor slechtzienden! Het fijne is dat je over alle mogelijkheden in Europa hoort, internationale en interculturele ervaringen op gaat doen. Naast de technologische snufjes waar je van alles over hoort, doe je op het kamp ook leuke vrijetijdsactiviteiten. 

Zomervakantie in Slovenië

In 2021 is het 26e kamp van ICC. Deze keer vindt het kamp plaats in Slovenië! Het evenement is in de zomervakantie, van 14 t/m 23 juli. Natuurlijk is dit wel onder voorbehoud van de corona-ontwikkelingen. 


Het ICC 2021 zorgt dus voor geweldige kansen, voor jongeren tussen de 16 en 21 die blind of slechtziend zijn. Samen met je nieuwe vrienden uit heel Europa leer je nieuwe IT-skills, communicatievaardigheden en krijg je een super toffe ervaring met verschillende internationaliteiten. 

Meer informatie? Klik op de roze button!

TIP: Neem ook eens een kijkje bij onze toffe blogs!


ICC


Toegankelijkheid en tips Speciaal voor blinde en slechtziende kinderen van 16 t/m 21 jaar Openingstijden en kosten

Zie de website voor kosten

14 t/m 23 juli 2020

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Aangepaste vakantiewoningen

Aangepaste vakantiewoningen

We namen een kijkje in de aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. Wat waren wij onder de indruk van de sfeer, ruimte en faciliteiten! Wat een fijne plek om op adem te komen. Welk vakantiehuis ga jij kiezen?

Ronald McDonald Vakantiehuizen

Samenwerkingen