HalloweenweekendTerug naar het overzicht

Griezelend er tussen uit met het hele gezin tijdens het Halloween themaweekend van Kinderfonds!

Qualitytime met het gezin

Wie houd er niet van om er even lekker tussenuit te gaan. Met de themaweekenden van Kinderfonds bij De Kindervallei in het prachtige Limburg wordt zo'n tripje nog toffer! Zet papa of mama in het zonnetje tijdens het vaderdag/moederdag thema, griezel tijdens het Halloweenweekend en natuurlijk wordt ook de Sint niet vergeten en zijn er nog veel meer toffe weekenden te boeken. Echte qualitytime met en voor het hele gezin en samen herboren en vol energie weer naar huis met prachtige herinneringen.

Een themaweekend is doorgaans opgebouwd uit knutselen of activiteiten in het betreffende thema en een tweegangendiner op zaterdagavond voor het hele gezin. De kosten voor dit arrangement is een gezinsprijs van € 55 (buiten de verblijfskosten en toeristenbelasting, zie ook tarieven).

Halloweenweekend

Vrijdag 28 oktober tot maandag 31 oktober 2022

Griezellll de griezellll …. dat is Halloween!

Durf jij het aan om dit weekend (beetje) spannende activiteiten te doen en te knutselen? De Kindervallei is dan in Halloween sfeer ingericht, op zaterdagmiddag zijn de activiteiten en zaterdagavond kan het hele gezin genieten van een tweegangenmaaltijd in buffetvorm of in het eigen appartement.

Verblijfskosten €105, eindschoonmaak €37 en per gezin €55 voor de activiteiten inclusief de maaltijd.

Overige themaweekenden

Andere themaweekenden die dit jaar nog worden georganiseerd zijn:
-moederdagweekend
-Legoweekend
-Sinterklaas
-Kerstweekend

Voor uitgebreidere informatie klik je op de roze websitebutton! Of om gelijk zo'n fantastisch weekend te boeken natuurlijk!

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof zorg-pagina vol handige tips qua zorg, onderwijs, handige producten en leuke webshops!

Kinderfonds

Onderstestraat 35
6301 KA Valkenburg a/d Geul
Toegankelijkheid en tips rolstoel
prikkelgevoelig
zintuigelijke bepering
verstandelijke beperking
Openingstijden en kosten Verblijfskosten €105, eindschoonmaak €37 en per gezin €55 voor de activiteiten inclusief de maaltijd. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

Zomertips!

Zomertips!

Kijk jij ook al zo uit naar de zomervakantie waarin je allemaal leuke dingen kunt gaan ondernemen? Meld je dan nog even snel aan voor onze nieuwsbrief dan komen al die toffe uitjes zo in je inbox!

Vakantie inspiratie.

Samenwerkingen