KerstweekendTerug naar het overzicht

Kom alvast helemaal in de kerstsfeer tijdens het Kerstweekend van Kinderfonds in Limburg!

Qualitytime met het gezin

Wie houd er niet van om er even lekker tussenuit te gaan. Met de themaweekenden van Kinderfonds bij De Kindervallei in het prachtige Limburg wordt zo'n tripje nog toffer! Zet papa of mama in het zonnetje tijdens het vaderdag/moederdag thema, griezel tijdens het Halloweenweekend en natuurlijk wordt ook de Sint niet vergeten en zijn er nog veel meer toffe weekenden te boeken. Echte qualitytime met en voor het hele gezin en samen herboren en vol energie weer naar huis met prachtige herinneringen.

Een themaweekend is doorgaans opgebouwd uit knutselen of activiteiten in het betreffende thema en een tweegangendiner op zaterdagavond voor het hele gezin. De kosten voor dit arrangement is een gezinsprijs van € 55 (buiten de verblijfskosten en toeristenbelasting, zie ook tarieven).

Kerstweekend

Vrijdag 9 tot maandag 12 december 2022

“Oh dennenboom, oh dennenboom” ……De kindervallei is al in kerstsfeer!

Deze periode is een heerlijke tijd om gezellig te luisteren naar een sfeervol kerstverhaal en samen in kerstsfeer te knutselen. Zaterdagavond kunnen jullie met het hele gezin genieten van een tweegangenmaaltijd in buffetvorm of in je eigen appartement. En als je nog tijd overhebt dan zijn de Kerstgrotten en -markten in Valkenburg een fantastische tip.

Verblijfskosten €105, eindschoonmaak €37 en per gezin €55 voor de activiteiten inclusief de maaltijd.

Overige themaweekenden

Andere themaweekenden die dit jaar nog worden georganiseerd zijn:
-Moederdag
-Legoweekend
-Halloween
-Sinterklaas

Voor uitgebreidere informatie klik je op de roze websitebutton! Of om gelijk zo'n fantastisch weekend te boeken natuurlijk!

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof zorg-pagina vol handige tips qua zorg, onderwijs, handige producten en leuke webshops!

Kinderfonds

Onderstestraat 35
6301 KA Valkenburg a/d Geul
Toegankelijkheid en tips rolstoel
prikkelgevoelig
zintuigelijke bepering
verstandelijke beperking
Openingstijden en kosten Verblijfskosten €105, eindschoonmaak €37 en per gezin €55 voor de activiteiten inclusief de maaltijd. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

vakantieplannen maken

vakantieplannen maken

Wat een lekker weer! Wij komen al helemaal in de vakantiestemming. Heb jij al enig idee wat je wil gaan doen deze zomer? Of wie weet nog een lang weekend weg met Hemelvaart of Pinksteren? Check onze vakantiepagina vol fijne tips!

Vakantie inspiratie

Samenwerkingen