SugarKidsClubTerug naar het overzicht

Leuke kampen voor kinderen met diabetes!
Als je kind diabetes heeft is dat niet niks. Meerdere malen per dag prikken en koolhydraten tellen, het vraagt veel van een kind en de ouders. Hoe fijn is het dan om het te delen met anderen? En om leuke en leerzame dingen te doen emt lotgenootjes? Voor alle 'sugarkids' en de ouders is daarom de SugarKidsClub opgericht!

SugarKidsClub doet regelmatig de tofste en leerzaamste activiteiten. Zo biedt SugarKidsClub in de zomer een aantal toffe vakantiekampen aan, waar je kind in goede handen is!


ZomerKamp 2021: Beest & bos

Een tof kamp voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar. De natuur in is altijd heerlijk! Ga lekker wandelen, fietsen, picknicken en genieten van de mooie natuur. En wat dacht je van de superspannende speurtocht! Dit kamp garandeert 3 dagen en 2 nachten vol plezier!


PonyKamp: Paardenkracht 2021

Begeef je tussen de paarden op dit supergezellige ponykamp! Wie springt er hoger: jij of een paard? Wie rent er harden? Of wist je dat paarden ook kunnen voetballen? Beleef het allemaal op dit toffe ponykamp speciaal voor tieners tussen de 13 en 17 jaar oud met diabetes. Ook als je nog nooit hebt paardgereden kun je mee!


PonyKamp: Ponyplezier 2021

Tijdens dit SugarKids-kamp hou je je lekker veel bezig met paarden en paardrijden. Voel de wind over je wangen tijdens een galopje door de waterplassen of geniet stapvoets van de mooie natuur. 'S avonds is er nog genoeg te beleven in de de uitgestrekte bossen rondom het kampeer terrein. Een tof ponykamp voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar met diabetes!

Meer weten over SugarKidsClub en de toffe activiteiten die zijn organiseren? Klik dan op de roze websitebutton voor meer informatie!

TIP: kijk op onze thuis-pagina voor toffe activiteiten voor binnenshuis!

Diabetesvereniging Nederland

Fokkerstraat 17
3833 LD Leusden
Toegankelijkheid en tips Voor kinderen met diabetes Openingstijden en kosten zie roze websitebutton Naar de website Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Nederland!

Zomervakantie in Nederland!

Heerlijk dat het weer zomervakantie is en we weer even lekker kunnen onthaasten en tijd voor het gezin maken. Inspiratie nodig voor een dagje uit? Klik op de roze button!

Inspiratie voor een dagje uit!

Samenwerkingen