Esther Vergeer vakantiehuisTerug naar het overzicht

Ontdek dit Esther Vergeer Foundation vakantiehuis bij EuroParcs De Zanding!
EuroParcs heeft in samenwerking met de Esther Vergeer Foundation een vakantiewoning beschikbaar gesteld op het park De Zanding in Otterlo.

Het is een woning voor vier personen dat er twee jaar zal staan. Het vakantiehuis is geschikt voor zowel valide als minder-valide gasten. En, heel gaaf: de opbrengsten van deze vakantiewoning gaan geheel naar de Esther Vergeer Foundation!

Het is een vrijstaande, gelijkvloerse chalet in een L-vorm. De woning beschikt over een aangepaste badkamer en brede toegangs- en binnendeuren en de drempels zijn zoveel mogelijk verwijderd of verlaagd. Er is een badkamer met een ruime inloopdouche en toilet.

Je kunt een paar nachtjes in de woning boeken tot eind november 2023.

Klik voor meer informatie op de roze button!

Esther Vergeer Foundation woning in Otterlo

Vijverlaan 1
6731 CK Otterlo
Toegankelijkheid en tips Rolstoeltoegankelijk Openingstijden en kosten Zie website EuroParcs Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen