Woldse Weelde VakantiehuisTerug naar het overzicht

Genieten in grenzeloos aangepaste vakantiehuizen bij Woldse Weelde op de grens van Friesland en Drenthe.

Aangepaste vakantiewoning

Onze huizen staan in het gebied van de koloniën van weldadigheid. Dit gebied staat op de nominatie om op de werelderfgoedlijst te komen. In het decor van drie nationale parken staan als rustpunt twee aangepaste vakantiehuizen. Je vindt ons aan de Grensweg 4 te Vledderveen op de grens van Friesland en Drenthe.De huizen zijn speciaal ontwikkeld voor gezinnen met een zorgintensief kind. Er zijn 2 rolstoelaangepaste vakantiewoningen. Aanwezig: 2 bedboxen, opklapbare douchebrancard, douchestoel en ziekenhuisbed. Er is een groot terras en een uitgestrekte tuin. Extra hulpmiddelen zoals tillift wordt geregeld. Eventueel is ook zorg te regelen.

Ieder huis biedt plek voor vijf tot zes personen.

Kindvriendelijke vakantie

Voor een kindvriendelijke vakantie ben je hier aan het juiste adres. De vakantiewoningen zijn helemaal ingesteld op gezinnen met kinderen. Ze kunnen lekker spelen in de speelkamer, springen op de trampoline, schommelen op de vogelnestschommel en heerlijk met het buitenspeelgoed in de grote tuin. De vogelnestschommel is bereikbaar met de tillift zodat je je zorgintensieve kind gemakkelijk op de vogelnestschommel krijgt. 

Waterspeelplaats en speeltuin

De zand- waterspeelplaats is voorzien van een eigen bron met ouderwetse waterpomp en geeft de mogelijkheid om te spetteren en te spatteren. Ook is er een zand watertafel waar je met de rolstoel aan kunt zitten. Een soort picknicktafel met aan 1 kant een bank en de andere kant open waardoor je met de rolstoel aan kunt schuiven. De glijbaan is extra breed zodat er samen afgegleden kan worden. Door de aardenheuvel loopt een kruipbuis.

In de omgeving

Er is veel te beleven in de bossen: er zijn hier meerdere plekken in bossen waar je met de rolstoel kunt rijden. Daarnaast zijn er diverse initatieven waar je aan kunt deelnemen. Wat dacht je van varen op de Groene Wensboot, geheel rolstoeltoegankelijk. Of bezoek manege de Baander waar de mogelijkheid is om huifbed te rijden. Zwemmen met alle aanpassingen die je maar wenst is ook een mogelijkheid in overleg! Verder kun je nog musea bezoeken, of heel stoer met de elektrische kolonieexpres het bos in!

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze dagje weg pagina!

Woldse Weelde

Grensweg 4
8385 GH Vledderveen
Toegankelijkheid en tips rolstoel ? zorgintensief persoon ? lichamelijke beperking ? Openingstijden en kosten zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen