Pannenkoekenhuis AaltenTerug naar het overzicht

Eten in originele treinbanken, kom genieten van lekkere gerechten bij Pannenkoekenhuis ´t Noorden!
Stap snel in, voor de trein vertrekt! Pannenkoeken eten op een unieke locatie, bij Pannenkoekenhuis ´t Noorden in Aalten. Ga zitten in de originele treinbanken en kijkt uit op de open keuken in de Noorden Express wagon, waar de pannenkoeken ambachtelijk bereid worden.

Bij Pannenkoekenhuis ´t Noorden kun je genieten van heerlijke en eerlijke pannenkoeken, maar naast pannenkoeken is er ook genoeg ander lekkers! Je wordt iedere maand weer verrast door de ‘pannenkoek van de maand’. Dat betekent seizoensgebonden verrassingen op je bord. Bij een kinderpannenkoek krijgen kinderen een Wagonnetje waarmee ze een cadeautje kunnen uitzoeken. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met diëten, zoals glutenvrij beslag of vegetarische gerechten. Dit restaurant is zeker een bezoekje waard!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Pannenkoekenhuis ‘t Noorden

Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA AALTEN
Openingstijden en kosten Voor openingstijden en prijzen, klik dan op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen.
Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!

Samenwerkingen