Dag/weekend/vakantie opvangTerug naar het overzicht

Dag, weekend en vakantie opvang Chill4U! Voor kids en jongeren met een verstandelijke beperking.
Chill4U speelt in op de zorg die jouw kind nodig heeft! Chill4U biedt begeleiding en ondersteuning aan kinderen en jongeren met een gedragsstoornis en/of lichte verstandelijke beperking. Van dagbesteding tot vakanties!

Een christelijke organisatie waar kinderen zichzelf mogen zijn en gemotiveerd worden door stabiele maar bovenal enthousiaste begeleiders. Bij Chill4U kunt u terecht voor individuele begeleiding, dagbesteding, vakantie opvang en weekendopvang. De groepen waar de kinderen in verblijven, zijn klein zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling. In de zomervakantie organiseert Chill4U een zomervakantieweek in de Belgische Ardennen. Tijdens de dag en weekendbesteding kunnen kinderen de boerderijdieren verzorgen, helpen in de catering of in de tuinen en meer! Kom eens gezellig langs om een kijkje te nemen!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van Kidsproof Plus!

Chill4U

Elperstraat 16
9443 TL Schoonloo
Toegankelijkheid en tips Geschikt voor prikkelgevoelige kinderen en kinderen met een gedragsstoornis en/of lichte verstandelijke beperking. Openingstijden en kosten Voor tijden en prijzen, klik dan op de roze websitebutton. Naar de website Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

vakantieplannen maken

vakantieplannen maken

Wat een lekker weer! Wij komen al helemaal in de vakantiestemming. Heb jij al enig idee wat je wil gaan doen deze zomer? Of wie weet nog een lang weekend weg met Hemelvaart of Pinksteren? Check onze vakantiepagina vol fijne tips!

Vakantie inspiratie

Samenwerkingen