LegoweekendTerug naar het overzicht

Genieten van LEGO met het hele gezin tijdens het LEGO-thema-weekend van Kinderfonds!

Qualitytime met het gezin

Wie houd er niet van om er even lekker tussenuit te gaan. Met de themaweekenden van Kinderfonds bij De Kindervallei in het prachtige Limburg wordt zo'n tripje nog toffer! Zet papa of mama in het zonnetje tijdens het vaderdag/moederdag thema, griezel tijdens het Halloweenweekend en natuurlijk wordt ook de Sint niet vergeten en zijn er nog veel meer toffe weekenden te boeken. Echte qualitytime met en voor het hele gezin en samen herboren en vol energie weer naar huis met prachtige herinneringen.

Een themaweekend is doorgaans opgebouwd uit knutselen of activiteiten in het betreffende thema en een tweegangendiner op zaterdagavond voor het hele gezin. De kosten voor dit arrangement is een gezinsprijs van € 55 (buiten de verblijfskosten en toeristenbelasting, zie ook tarieven).

LEGOweekend

Vrijdag 18 tot maandag 21 november 2022

Iedereen kan bouwen met Lego. Maar wist je dat er ook veel handige technieken en manieren zijn om je bouwwerken nog leuker, steviger of hoger te maken. Dit leer je op zaterdagmiddag tijdens de legoworkshops. Zaterdagavond kunnen jullie met het hele gezin genieten van een twee gangenmaaltijd in buffetvorm of in je eigen appartement.

Verblijfskosten €105, eindschoonmaak €37 en per gezin €55 voor de activiteiten inclusief de maaltijd.

Overige themaweekenden

Andere themaweekenden die dit jaar nog worden georganiseerd zijn:
-moederdag
-Sinterklaasweekend
-Halloween
-Kerstweekend

Voor uitgebreidere informatie klik je op de roze websitebutton! Of om gelijk zo'n fantastisch weekend te boeken natuurlijk!

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof zorg-pagina vol handige tips qua zorg, onderwijs, handige producten en leuke webshops!

Kinderfonds

Onderstestraat 35
6301 KA Valkenburg a/d Geul
Toegankelijkheid en tips rolstoel
prikkelgevoelig
zintuigelijke bepering
verstandelijke beperking
Openingstijden en kosten Verblijfskosten €105, eindschoonmaak €37 en per gezin €55 voor de activiteiten inclusief de maaltijd. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen? Daar staan super veel leuke interessante uitjes in die je met het gezin kunt ondernemen deze zomervakantie. Klik dus snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden hiervoor en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen