VakantieFUNTerug naar het overzicht

Een sportief en creatief vakantieprogramma voor kinderen met een GGZ-indicatie!
Beleef samen met andere kinderen fantastische dagen tijdens het sportieve en creatieve dagprogramma VakantieFUN! Dit programma is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 jaar, die geen die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod of een GGZ-indicatie hebben. 

Gezien de problematiek van de kinderen is structuur, duidelijkheid en bekendheid van groot belang. Ze werken tijdens dit vakantieprogramma dan ook met kleine groepen, professionele begeleiders en vaste gezichten. Wel zo prettig.

Inschrijving
Ouders van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen en die in de gemeente Alkmaar, Langedijk, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Castricum of Heiloo wonen, kunnen hun kind aanmelden. Deelname aan VakantieFUN is gratis.De inschrijfperiode start dit jaar al na de voorjaarsvakantie op maandag 24 februari. Aanmelden kan dan t/m 31 maart via www.sport-z.org/vakantiefun.  

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton. 

Benieuwd naar andere mogelijkheden voor vakantiekampen? Bekijk de Themapagina Vakantie!

Stichting Sport-Z - De Meent Bauerfeind

Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
Openingstijden en kosten Gratis Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Aangepaste vakantiewoningen

Aangepaste vakantiewoningen

We namen een kijkje in de aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. Wat waren wij onder de indruk van de sfeer, ruimte en faciliteiten! Wat een fijne plek om op adem te komen. Welk vakantiehuis ga jij kiezen?

Ronald McDonald Vakantiehuizen

Samenwerkingen