Aanmelden tip of activiteitTerug naar homepagina

Ben je een ondernemer/organisatie en ben je ‘kidsproof’ én toegankelijk? Of organiseer je een kinderevent? Heb je een speciaal en/of aangepast aanbod voor kinderen met een fysieke, verstandelijke of visuele beperking, prikkelgevoelige kinderen of kinderen met een allergie (voeding en/of luchtweg). Wil je meer ouders laten weten dat je er bent? Dáár kunnen we je bij helpen.

Wij denken graag met je mee. Met onze site, social media en nieuwsbrieven kunnen we snel ouders van zorgintensieve kinderen tussen de 0 en 18 jaar voor je bereiken. Dat doen we dan het liefst op een leuke manier. We houden namelijk niet van advertenties. En we willen natuurlijk zelf zéker weten dat we iets ook echt ‘kidsproof’ en toegankelijk vinden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat álle ouders in Nederland weten dat jullie er zijn én waarom jullie zo leuk voor (gezinnen met) kinderen met een beperking zijn!


Organisatie
Naam bedrijf / organisatie :
 
 
Type organisatie :
Straat / huisnummer :
 
Postcode :
 
Plaats :
 
Algemeen telefoonnummer :
Algemeen e-mail adres
Website
Twitter http://www.twitter.com/
Facebook http://www.facebook.com/

Mijn gegevens (wordt niet vermeld op de site)
Naam contactpersoon :
 
Functie :
Telefoonnummer :
 
Emailadres :
 
Opmerking :

Tip voor Kidsproofplus.nl
Titel :
Max 53 tekens

 
Subtitel:
Max 100 tekens

 
Omschrijving:
Max 2000 tekens

 

ik geef Kidsproofplus toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur.
Opslaan