Ontvang de leukste toegankelijke uitjes & tips voor kinderen met een beperking in je mailbox:

Nee, dank je
Allergie of handicap? De leukste restaurants

Allergie of handicap? De leukste restaurants

Zin om met de kids lekker uit eten te gaan? Zoek je een fijn plekje om te lunchen, te dineren óf gewoon voor een kop koffie en een taartje?

Al deze restaurantjes zijn kindvriendelijk én toegankelijk voor kinderen met een handicap en/of voedselallergie. Notenvrij, suikervrij, lactosevrij of glutenvrij? In deze cafés en restaurants zit je goed!

Tips van de maand:

Filteropties

Soort allergie
Geschikt voor
Locatie
totaal 33 resultaten
Pagina: 12
totaal 33 resultaten
Pagina: 12

Voedselallergie of handicap?

Alle kindvriendelijke restaurants in Nederland In Nederland zijn meerdere kindvriendelijke restaurants te vinden die óók geschikt zijn voor kinderen in een rolstoel óf voor kinderen met een voedselallergie. Eet jouw kind notenvrij, suikervrij, glutenvrij of lactosevrij? Bij deze leuke restaurants kun je zeker terecht!

Denk aan restaurants en cafés met allergenenvrije lekkernijen voor het ontbijt, glutenvrije pannenkoeken of pizza of lactosevrije taartjes bij de koffie en limonade.

Uit eten met kinderen met een allergie of beperking

Op Kidsproofplus.nl vind je restaurants, pannenkoekenhuizen, cafés en andere eetgelegenheden in Nederland die geschikt zijn voor rolstoelen, en voor kinderen met een glutenallergie, notenallergie, lactoseallergie of suikervrij dieet.