Pers en adverteerders

Pers
We verschijnen regelmatig in de media, lokaal en landelijk, om daar onze favoriete uittips voor onze doelgroep te delen, te praten over ondernemerschap, de rol van vrouwelijke ondernemers en/of online marketing. Zoek je iemand die de leukste tips van dit moment met je deelt? Zoek je een spreker of wil je advies over trends en ontwikkelingen binnen onze doelgroep en/of het recreatie-aanbod in Nederland?

Specifiek voor Kidsproofplus.nl: susanne@kidsproofplus.nl | 06-53515725
Voor Kidsproof.nl, Kidsproofvakantie.nl en Kidsproofplus.nl: annemarie@kidsproof.nl | 06-52042277


Adverteerders, partners en aanbieders
Richt je je op ouders van kinderen tussen de 2 en 18 jaar met een beperking? Is het 'hoofd Sociale Zaken' van een gezin jouw DMU? Wil je deze doelgroep online (beter) bereiken? Ben je 100% Kidsproof?

Kidsproofplus.nl is een inspiratieplatform voor ouders van kinderen met een handicap die in hun vrije tijd leuke dingen samen willen doen. We helpen je je doelgroep te bereiken, je boodschap in passend beeld en tekst te vertalen en zo je onderneming, product of dienst onder de aandacht te brengen. We zorgen voor méér traffic, méér bezoek en méér klanten.

Kidsproofplus.nl is onderdeel van Kidsproof.nl. Ons platform bestaat uit:
- Kidsproof.nl, de leukste uittips voor ouders & kids
- Kidsproofvakantie.nl, de leukste tips voor overnachten met kids
- Kidsproofplus.nl, eropuit met én zonder beperking

Benieuwd naar ons bereik? Nieuwsgierig hoe we jouw organisatie kunnen helpen om je doelgroep beter bereiken?

Mail naar susanne@kidsproofplus.nl of bel haar op 06-53515725. Organisaties met een specifieke activiteit voor onze doelgroep kunnen deze hier direct aanmelden. (link onder ‘direct aanmelden: https://www.kidsproofplus.nl/NL/Aanmelden)