Ontvang de leukste toegankelijke uitjes & tips voor kinderen met een beperking in je mailbox:

Nee, dank je
Toegankelijke events door héél Nederland!

Toegankelijke events door héél Nederland!

Je vindt hier de leukste events, festivals en uitjes die binnenkort te doen zijn in Nederland. En het fijne, ze zijn allemaal toegankelijk voor kinderen met een handicap of beperking!

We verzamelen uitjes die geschikt zijn voor rolstoelen, voor kinderen met een zintuiglijke beperking, voor prikkelgevoelige kids, voor verstandelijk gehandicapten en/of voor kinderen met een allergie!

Tips van de maand:

Filteropties

Geschikt voor
Leeftijd
Locatie
totaal 70 resultaten
Pagina: 123
totaal 70 resultaten
Pagina: 123

Kind met een beperking? Alle toegankelijke events in Nederland

In deze uitagenda verzamelen we de leukste events, festivals en kinderactiviteiten om dit weekend óf binnenkort te doen met jouw gehandicapte kind. Ook verzamelen we events die specifiek worden georganiseerd voor ouders van een zorgintensief kind.

Denk aan workshops, rondleidingen met een gebarentolk, tentoonstellingen, open dagen, theatervoorstellingen, festivals en andere activiteiten die geschikt zijn voor kinderen met een beperking.

Leuke dingen om te doen met een gehandicapt kind

Op Kidsproofplus.nl vind je evenementen en uitjes die geschikt zijn voor kinderen in een rolstoel, voor dove of blinde kinderen, voor prikkelgevoelige kids, voor verstandelijk gehandicapten en/of voor kinderen met een voedselallergie of luchtwegallergie.

Je vindt hier ook toegankelijke evenementen voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks.